Hlavní obsah

Ženy milují překvapení, ale dokáží ocenit i praktické dárky

Novinky, Dana Sokolová
Aktualizováno

Dárky na poslední chvíli shání většina z nás. Ačkoliv reklamní bannery na nás koukají ze všech stran, vybrat ten nejvhodnější dárek prostě není jednoduché. Proto jsme pro vás připravili hned několik tipů na dárky, jež dokáží ženu překvapit a zároveň potěšit.

Foto: Novinky

Vybrat správný dárek nebývá jednoduché, přesto by se muži neměli bát. Praktický dárek nebo jen malá drobnost potěší vždy.

Článek

Než začnete s výběrem, měli byste si jasně stanovit, pro koho je dárek určen, zda pro kamarádku, partnerku, maminku, babičku či dceru. Vyvarujete se tak zbytečných problémů a případného zklamání. Lahev s lahodným vínem může potěšit kolegyni či kamarádku, maminka či dcera z toho však nadšené být nemusí.

V každém případě by měl být dárek určen především ženám a měl by alespoň malinko korespondovat s povahou či profesním zaměřením obdarované. 

Nemusíte za každou cenu vyhledávat ty nejdražší dárky. Většinou skromnější dárky darované od srdce potěší nejvíce. Může se jednat o drobnost a třeba i vlastnoručně vyrobenou.

I praktické dárky potěší

Není ani pravdou, že žena nedokáže pod stromečkem ocenit praktické dárky. Naopak, pokud jim ulehčí práci či splní nějakou další službu, pak takový dárek s nadšením uvítají.

Srdce ženy potěší i dobrá lahev vína, šperk či kosmetický balíček s oblíbenou vůní či kosmetickou značkou.

V neposlední řadě by byla škoda zapomínat na pěknou knihu či hudební nosič. Přestože se vždy nejedná o originální dárek, dokáže potěšit a neurazí (pokud se ovšem trefíte do hudebního vkusu).

Připravili jsme pro vás několik tipů z nejnovějších trendů na trhu.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejlepší vánoční hi-tech dárky

Výrobci z celého světa se každý rok snaží obohatit svět elektroniky, počítačů a mobilních telefonů o co možná nejzajímavější přístroje. Výběr toho nejlepšího...

Výběr článků

Načítám