Hlavní obsah

Ženy jsou nejatraktivnější ve dvaatřiceti

Londýn

Vrchol atraktivity a sebevědomí potkává ženy až po třicítce, a to konkrétně ve 32 letech. Míní to o sobě ony samy. Ve dvaatřiceti byly nejatraktivnějšími a nejsebevědomějšími podle svého názoru ty ženy, kterým je dnes mezi čtyřiceti a šedesáti lety. Mladším příslušnicím stejného pohlaví radí, aby mezi třicátým a čtyřicátým rokem života využily své vnady na maximum.

Článek

Podle průzkumu z Británie ženy mezi 40 a 60 roky tvrdí, že nejvíce sebevědomí, nejaktivnější sexuální život, nejvíce zkušeností a potěšení z dobrého jídla a pití měly v průměru ve dvaatřiceti letech. Tehdy se cítily být nejatraktivnějšími.

Foto: Profimedia.cz

zpěvačka Nicole Scherzingerová

„Pocit vlastní krásy úzce souvisí se sebevědomím a životními zkušenostmi. Ve dvaatřiceti letech si žena už prošla svým a přežila více zkušeností a dosáhla více cílů než dvaadvacetiletá dívka. Ženy mohou být svými největšími hrozbami a nepřáteli, protože si vzájemně zkoumají každou vrásku a každé kilo váhy. Ale tato studie dokazuje, že krása je hlouběji pod kůží,“ komentovala výsledky studie doktorka psychologie Sandra Wheatleyová z University of London.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám