Hlavní obsah

Žena může okouzlit dekoltem i bez pomoci plastických chirurgů

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Okouzlit muže svým dekoltem touží většina žen. Bohužel ne každá žena byla obdarována a tak hledá nejrůznější způsoby, jak muže obalamutit. A právě pro tyto ženy je určena naprostá novinka oděvního průmyslu. Speciální podprsenka, která si velmi dobře poradí nejen s gravitací.

Foto: Profimedia.cz

Výstřih většinou dotváří správně zvolená podprsenka či korzet.

Článek

Nejedná se o běžnou podprsenku, ale spíše o speciální pás, který lze nosit jak přímo na nahé tělo, tak i zároveň s podprsenkou. Záleží na ženě samotné, pro co se rozhodne, co jí bude více vyhovovat.

Pokud zvolí variantu s podprsenkou, pak musí počítat s tím, že bude zapotřebí sladit především ramínka podprsenky s pásem a také dvojí zapínání.

Odlehčí i zádům

Tento pás nejen dokáže velmi krásně a přitom přirozeně zvýraznit dekolt, poradí si i se správným držením zad, což je někdy u žen větší problém, než samotná velikost a pevnost poprsí.

"Tento pás zaplnil mezeru na trhu. Nejenže se může použít zároveň s jinou podprsenkou, ale nerozlišuje ani velikosti košíčků. Rozhodující je pro něj pouze délka obvodu hrudníku," vysvětluje pro deník Daily Mail Romney Dury, zástupce obchodního řetězce Tesco.

Krásný výstřih může mít každá žena

Tento výrobek jen potvrzuje tvrzení řady odborníků na krásu. Krásného dekoltu může dosáhnout každá žena, bez závislosti na velikosti poprsí. Velikost totiž opravdu není vše.

Výstřih většinou dotváří správně zvolená podprsenka či korzet. I žena se sebekrásnějšími přirozenými ňadry bez těchto pomůcek svůj výstřih jen těžko zvýrazní. Navíc většinu dam s velkým přirozeným poprsím trápí působení gravitace a jejich ňadra mají sklon k povislosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Nevhodná podprsenka může poškozovat ňadra

Podle nejnovějšího výzkumu zveřejněném na BBC si ženy špatným výběrem podprsenky mohou vážně poškodit svá ňadra. Tým biochemiků z University of Portsmouth...

Ženy mají čím dál větší poprsí

Prostý pohled na to, jaké podprsenky se prodávaly a prodávají nyní, ukazuje, že ženy mají větší prsa než dříve. Podle tvrzení jednoho z největších britských...

Výběr článků

Načítám