Hlavní obsah

Zázrak moderní technologie pro krásné oči - vibrující řasenka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kosmetická firma Estée Lauder se rozhodla udělat další krok kupředu v technologickém vývoji svých produktů a přišla s revolučním nápadem, který se v úterý dostal na pulty obchodů, zatím sice jen exkluzivně pro Saks Fifth Avenue v USA, ale není pochyb, že u žen nalezne své zastánkyně. Jedná se o řasenku, která je na baterky a vibruje.

Článek

Novinka slibuje mnoho nového už podle názvu: TurboLash All Effects Motion Mascara. „Mezi vibrací řasenky a délkou, objemem, odděleností a zakřivením řas existuje přímý vztah,“ uvedla viceprezidentka marketingového oddělení společnosti Estée Lauder.

Speciální kartáček 125 miroimpulzů za minutu a tím řasy zároveň češe i na ně nanáší barvu. Jeho hlavní předností by mělo být nanesení barvy na řasy ze všech stran, a to právě díky rotujícím pohybům kartáčku. Tato nová technologie by také měla zaručit, že nedojde ke slepení řas do nevzhledných chomáčů. Kromě toho díky vibracím by se mělo správné množství barvy dostat i k samotným kořínkům řas, kam se obvykle ženy bojí řasenku přímo aplikovat, aby si neporanily oko.

Řasenky na baterky se už sice objevily i v minulosti, ale většinou se jednalo o přípojný aplikátor, který dodával přístroji elekřinu, kdežto nyní má řasenka svůj vlastní stálý zdroj energie.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak na citlivou a alergickou pokožku

Lidé, kteří maji citlivou a alergickou pokožku, by neměli riskovat své zdraví experimentováním s koupelovou a tělovou kosmetikou. Akutní nebo chronické...

Změna pleti prospívá

Zůstávat dlouhodobě u stejných kosmetických přípravků by byla nejen nuda, ale také škoda. Sortiment je totiž tak široký, že možná teprve někde čeká ten pravý,...

Oči rozzáří kouřové líčení

Přední vizážisté se shodují. Pokud chcete na plese či valentýnské párty oslnit, zvolte zářivý kouřový vzhled líčení a zdůrazněte své obočí ve stylu 60. let.

Výběr článků

Načítám