Hlavní obsah

Z šatníku modelky Kendall Jennerové

Novinky, Linda Humlová

Mladičká modelka Kendall Jennerová, která se původně proslavila v rodinné realitní show Keeping Up with Kardashians, se pravidelně objevuje na přehlídkách světově uznávaných návrhářů. Ačkoli fotí jednu velkou kampaň za druhou a mohlo by se tak zdát, že bude mít módy plné zuby, opak je pravdou. Teprve v soukromí totiž Kendall ukazuje, jak moc si s módou rozumí.

Foto: Profimedia.cz

Kendall Jennerová na přehlídce Chanel

Článek

Ať už Kendall potkáte v ulicích Paříže, New Yorku nebo Los Angeles, spolehněte se, že bude pokaždé oblečená podle nejnovějších trendů. Její styl by se dal pojmout jako směs “basic” kousků a designových doplňků.

V poslední době se také inspiruje stylem devadesátých let. A ať už si obleče roztrhané džíny nebo staré tričko s potiskem metalové skupiny, pokaždé vypadá skvěle.

Inspirace “grunge” stylem

Pokud hledáte inspiraci, co si vzít na koncert, festival nebo prostě jen chcete působit nenuceně, vsaďte na grunge styl. Oblékněte si roztrhané džínové kalhoty a doplňte je tričkem s potiskem vaší oblíbené kapely. Outfit povýšíte, když si přes tričko přehodíte volnou košili, která může být i z partnerova šatníku.

Další vychytávkou jsou síťované tzv. fishnet punčocháče, které vypadají skvěle právě pod děrovanými kalhotami. Doplňte kloboukem nebo čepicí, přidejte sluneční brýle a outfit podle slavné modelky je na světě.

Foto: Profimedia.cz

Pásek:

Decentní color blocking

Trend, který se opakuje již několikátou sezónu, spočívá v kombinování výrazných barev. Pokud dáváte přednost jednoduchému elegantnímu stylu, můžete outfit vyvážit neutrálními barvami, jako to udělala Kendall.

Oblečte si neformální mikinu spolu s béžovými kalhotami s vysokým pasem a doplňte výraznými červenými balerínkami. Abyste docílila jednotného vzhledu, který ladí, zopakujte barevnou kombinaci i na kabelce.

Foto: Profimedia.cz

Pásek:

Korzety se vracejí do módy

Letos se vracejí do módy korzety. Často na ně narazíte jak v řetězcích, tak v designérských obchodech. I když se na první pohled zdá, že se jedná o extravagantní prvek, nemusí tomu tak být. Stačí si obléknout košilové šaty, přes ně umístit široký pásek a jste nenásilně trendy.

S doplňky to nepřehánějte. Bohatě si vystačíte s jednoduchými náušnicemi a botami v tělové barvě.

Foto: Profimedia.cz

Pásek:

Zaujměte transparentním topem

Chystáte se na párty a nevíte, co si vzít na sebe? Inspirujte se u slavné modelky a pořiďte si transparentní body, které zaručeně upoutá pozornost vašeho okolí.

Abyste nepůsobila lacině, volte ostatní oblečení opatrně. Vyzkoušejte například volné džíny, které jsou pohodlné, a navíc dodají outfitu šmrnc. Doplňky pak vybírejte v elegantní černé barvě.

Foto: Profimedia.cz

Pásek:

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Čím se řídit při ladění doplňků

Módní magazíny ukazují ženám mnoho trendů a stylů, které se nosí a jen tak z módy nevyjdou. Ovšem málokterá dáma má osvojeno, jak správně a stylově nosit...

Výběr článků

Načítám