Hlavní obsah

VIDEO: V Praze se chystá největší módní show spodního prádla světových značek

Novinky, das

Tajemství a nejnovější trendy ve spodním prádle poodhalí prestižní módní přehlídka Top Secret, která se uskuteční 5. srpna v pražském hotelu Hilton. Luxusní modely světových značek jako je Victoria´s Secret, Nina Ricci, Aubade či Lise Charmel předvedou naše přední modelky v čele s Dianou Kobzanovou, Petrou Minářovou, Petrou Faltýnovou a Kateřinou Průšovou.

Foto: Novinky

Modelky, jenž se představí na akci TOP SECRET musely projít velmi náročným castingem.

Článek

Již po třetí se v Praze bude konat tato velkolepá show, označována odborníky za přehlídku roku, kde nepůjde jen o spodní prádlo jako takové, ale o celkový dojem s mnoha zábavnými a extravagantními prvky.

Zajisté nebudou chybět ani andělská křídla, známé ze světových přehlídek Victoria´s Secret, jež na sobě měly i tváře světového modelinku jako Karolína Kurková, Gisele Bündchenová či Heidi Klumová.

Top Secret je značka večera, který má diváky bavit a inspirovat. Letošním módním návrhářem je Petr Lakron, který ukáže i několik svých velmi sexy kousků spodního prádla z pravé kůže.

Ochutnávka v podobě kožených modelů od návrháře Petra Lakrona.foto: Novinky/ČTK

Hodinovou show plnou tajemství a odhalení bude provázet svým osobitým stylem Leoš Mareš a jako každý rok si tuto událost roku nenechá ujít celá řada známých osobností.

Reklama

Související témata:

Související články

Petra Němcová ráda předvádí sexy prádlo

Modelka Petra Němcová přiznala, že na rozdíl od některých jiných kolegyň ji baví focení sexy prádla. Petra je nyní tváří kampaně na značkové spodní prádlo...

OBRAZEM: Andělé s ďáblem v těle

Vánoční atmosféru měla navodit dech beroucí módní přehlídka od Victoria Secret v divadle Kodak v Hollywoodu, která neponechala v klidu snad žádného muže. Sexy...

Výběr článků

Načítám