Hlavní obsah

VIDEO: Návrháři ukázali v Paříži peeshow, puntíky i helmy

Novinky, kaz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Pařížský týden módy hostí světové návrháře zvučných jmen. V sobotu 7. března předvedl Jean Paul Gaultier kolekci pro podzim a zimu 2009 a opět dostál své pověsti enfant terrible módního průmyslu. Na přehlídkovém mole se tak objevovaly modely inspirované nevěstincem či peepshow. Dá se to chápat jako svérázná Gaultierova odpověď na globální finančí krizi: sex se prodává stále.

Článek

Přehlídka návrhářského domu Emanuel Ungaro se nesla v duchu růžové, návratu holčičího stylu a neodmyslitelných puntíků. Novou kolekci vytvořil návrhář Esteban Cortazar. Teprve 24letý rodilý Kolumbijec je nejmladším návrhářem v čele oděvní značky a má jasný úkol, přilákat ke značce Ungaro mladší zákaznice.

.: Ungaro láká mladé na růžovou, puntíky a zábavu. Zdroj: Stream.cz

Futuristické kolekci pro nádcházející podzim a zimu významného francouzského návrháře Karla Lagerfelda dominuje jistá vize bezpečnosti v nejisté době. Legarfeld vykouzlil svým modelkám široká ramena a vyzbrojil je helmami. Ty navíc nejsou jen elegantní, ale i plně funkční pro rušný provoz velkoměst. Při jízdě na motorce krásně sedí a navíc jsou uzpůsobeny k poslechu hudby.

.: Lagerfled dal modelkám helmy a široká ramena. Zdroj: Stream.cz

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám