Hlavní obsah

Victoria´s Secret představila podprsenku zdobenou drahokamy

Gigant v oblasti spodního prádla, firma Victoria´s Secret, představila podprsenku zdobenou drahokamy. Speciální edice podprsenek jsou součástí kolekce již od roku 1997. Letos nese podprsenka název Floral Fantasy Bra. Byla navržena klenotnictvím London Jeweler, informovala agentura Reuters.

BEZ KOMENTÁŘE: Victoria Secret představila novou podprsenku za 2,5 miliónu dolarů

 
Článek

Cena výrobku se pohybuje okolo 2,5 miliónu dolarů (přibližně 47 miliónů korun). Je zdobená 5200 drahými kameny, mezi kterými můžete najít například ametysty, safíry, rubíny, bílé, růžové a žluté diamanty zasazené v osmnáctikarátovém růžovém a žlutém zlatě. Vyniká středovou ozdobou ve tvaru květiny tvořenou 12,5 a 20karátovými bílými diamanty.

Podprsenka Fantasy je vždy prezentována modelkou „Victoria's Secret Angel“. Tento rok se stala představitelkou anděla brazilská kráska Alessandra Ambrosiová. „Cítím se úžasně, že můžu podprsenku nosit a prezentovat ji na módní přehlídce Victoria's Secret 4. prosince,“ řekla Ambrosiová.

Foto: Profimedia.cz

Podprsenku na módní přehlídce Victoria´s Secret předvede brazilská modelka Alessandra Ambrosiová.

Na dotaz, jaké to je nosit takový skvost na těle, Ambrosiová odpověděla: „Víte, ve skutečnosti je velmi pohodlná, jako každá jiná push-up podprsenka. Cítím se v ní velmi sexy, jsem velkou příznivkyní těchto sexy push-upek, protože to dělá velmi pěkný výstřih.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám