Hlavní obsah

Victoria Beckhamová jako módní návrhářka sklízí jeden úspěch za druhým

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Návrhářka Victoria Beckhamová sklízí ve světě módy jeden úspěch za druhým. Bývalá členka populární dívčí skupiny Spice Girls otevřela v Londýně svůj první vlastní butik. A právě hlavní město Spojeného království si rozhodně nevybrala náhodou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Victoria Beckhamová otevřela v Londýně svůj první butikVideo: Victoria Beckham, Reuters

 
Článek

„Jsem Britka, a jsem na to hrdá. Celý život jsem v Londýně žila jak já, tak i celá moje rodina. Mám zde i svoje studio, takže jsem první obchod plánovala právě tady. To je můj domov,” rozplývala se manželka slavného fotbalisty.

Třípodlažní prostor, který se nachází v londýnské exkluzivní čtvrti Mayfair na Dover Street, otevřela Beckhamová ve čtvrtek pětadvacátého září. Jedná se o její první kamenný butik.

Za interiérem a rekonstrukcí prostoru stojí slavný architekt Farshad Moussari. „Victoria je neuvěřitelná žena, má obrovský cit pro módu. Když sem přijdou lidé, chci, aby hned věděli, že jde o butik Victorie Beckhamové. Máme zde spoustu zajímavých a unikátních detailů, přesto jde o minimalistický prostor,” řekl architekt.

Podceňovaná zpěvačka

Módní značka Victoria Beckham se „zrodila” již v roce 2008, kdy bývalá zpěvačka začala navrhovat vlastní modely. Většina lidí bývalou členku Spice Girls podceňovala, ovšem ukázalo se, že má doopravdy talent. Její značka se dnes prodává ve více než 500 obchodech v 60 zemích.

Značku Victoria Beckham vynesly na červený koberec i celebrity jako Beyoncé, Demi Mooreová, Cameron Diazová a Gwyneth Paltrowová.

Přísně strohá kolekce

Svou kolekci na rok 2015 předvedla na Mercedes Benz Fashion Weeku pro změnu v New Yorku. Kromě několika růžových a květovaných šatů a trik se kolekce nesla ve velmi konzervativním a strohém stylu, jak je pro samotnou návrhářku typické.

Místy nějaký pruhovaný vzor „rozsekl” kolekci plnou hranatých střihů a módy vyvedené v tlumených barvách. Modelky vynesly přísné kabáty různých délek, šaty volnějšího střihu a rafinované obleky s asymetrickým designem a zajímavými výstřihy. Beckhamová o kolekci prohlásila, že jde o definici jejího vlastního stylu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Victoria Beckhamová představila v New Yorku kolekci na nadcházející sezónuVideo: Victoria Beckham, Reuters

Reklama

Výběr článků

Načítám