Hlavní obsah

Vévodkyně Meghan se stala největší módní influencerkou letošního roku

Novinky, lin

Britská vévodkyně ze Sussexu – Meghan Markleová se podle Lyst Indexu stala nejvlivnější módní influencerkou roku 2019. Do první pětky se dostaly také celebrity v čele s hercem Timothee Chalametem, herečkou a zpěvačkou Zendayou a zpěvačkami Billie Eilish a Cardi B.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně ze Sussexu

Článek

Meghan, vévodkyně ze Sussexu, patří mezi novodobé módní ikony. Její styl je navzdory upjatosti královského protokolu čistý, elegantní a přitom svěží.

Není proto divu, že již dříve získala ocenění za nejlépe oblékanou ženu roku. Letos byla navíc jmenována největší módní influencerkou (tedy osobou, která má vliv v oblasti módy) roku 2019.

Oblečte se stejně elegantně jako Meghan, vévodkyně ze Sussexu

Styl

Původně herečka z americké Kalifornie proslula hlavní rolí v seriálu Suits (Kravaťáci) z právnického prostředí. Po zasnoubení s britským princem Harrym jen málokdy opustila titulní stránky všech možných časopisů a její svatbu sledovaly miliony lidí po celém světě.

Od té doby je její styl často kopírován a slouží jako předloha vkusného a dámského stylu oblékání pro mnoho žen.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně ze Sussexu

Inspirujte se těhotenskou módou vévodkyně ze Sussexu

Styl

Na druhé příčce se objevil třiadvacetiletý herec Timothee Chalamet známý například z filmu Interstellar. Třetí příčku pak obsadila mladá talentovaná herečka a zpěvačka Zendaya. Pomyslnou bramborovou medaili získala extravagantní americká zpěvačka Billie Eilish.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herec Timothee Chalamet, herečka a zpěvačka Zendaya a zpěvačka Billie Eilish

Pětici uzavřela zpěvačka Cardi B.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Cardi B.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám