Hlavní obsah

Ve Francii se začal prodávat parfém, po kterém se hubne

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Francouzský parfémový dům Robertet vytvořil pro společnost Velds jedinečnou vůni, díky níž lze prý zhubnout. Majitelky po aplikaci parfému přestanou mít věčný hlad a přestanou se záhy přejídat, díky čemuž začnou mít i větší radost ze života, která je bude motivovat k větší pohyblivosti a fyzické aktivitě.

Foto: Profimedia.cz

Po aplikaci parfému se ženy přestanou přejídat.

Článek

Voňavka Prends-moi má dokonce už seznam čekatelů, na němž je zapsáno na šest tisíc osob. Parfém údajně funguje na principu aromaterapie a neurokosmetiky, takže bude vzbuzovat v lidech radost z hubnutí a zdravého životního stylu.

Složka v parfému vyvolává sekreci B-endorfinů v kůži, tyto neurologicky aktivní látky putují do mozku, kde vyvolávají pocit pohody a zvyšují spokojenost. Tím snižují nervozitu a potřebu se přejídat.

První testy na ženách ve věku 18 až 70 let provedla společnost BIO-EC, žádná z dobrovolnic nedržela dietu. Po zkušebním období cítilo 75 procent z nich omezenou chuť na mlsání a 73 procent vnímalo velmi příjemné pocity po celý den.

Parfém se aplikuje na tělo a zvláště na místa, která je potřeba zeštíhlit. Obsahuje totiž kofein, karnitin a spirulinu vyvolávající lipolýzu – rozklad tuků.

Reklama

Související témata:

Související články

Až polovina mužů nepoužívá vůbec deodorant

S teplými dny nás čekají opět krušné okamžiky a to především v hromadných dopravních prostředcích. Podle nejnovějšího průzkumu společnosti Unilever se zřejmě...

Výběr článků

Načítám