Hlavní obsah

V letní kolekci Evy Herzigové nechybí smoking, zavinovací i námořnické šaty

Novinky, Karolina Zarzycká

Modelka Eva Herzigová se stylizovala do role návrhářky a pro svou letní kolekci zvolila velmi pohodlný, ležérní styl, který již na pohled vyniká vzdušností, jednoduchostí a zároveň elegancí.

Článek

Svou kolekci Eva Herzigová navrhla pro francouzskou značku 1-2-3 Paris. Tím, že modelka kývla na spolupráci se světoznámou módní značkou, zavázala se zároveň k vytvoření vlastní kolekce, a to dokonce dvakrát ročně. Letos na konci dubna byla její kolekce jaro, léto 2010 představena modelkami z Czechoslovak models veřejnosti na přehlídce v Galerii Myšák.

Na otázku, jakým oblečením by okouzlila svého partnera na první schůzce, Herzigová odpověděla: "Pro tuto chvíli nabízím  úžasné modely včetně typicky pařížského smokingu, plného ženské smyslnosti, dlouhé zavinovací potištěné sukně nebo koženého saka, jehož materiál je perforován do elegantních drobných květů, vytvářejících ohromující efekt na holé kůži."

Celou kolekci dotvářejí černé úpletové šaty nebo lehounké prádlové šaty vytvářející nude efekt, ultra-ženský top a sandály se zajímavými podpatky.

Pohráváním si s výběrem materiálů dodala Eva svým modelům subtilní kouzlo. Hedvábí, splývavý žerzej, mušelín nebo organza v barevné škále umocňují ženský šarm. Součástí kolekce jsou i outfity z bavlny.

„Nosím ráda džíny, proto je v kolekci také najdete,“ prozradila na sebe návrhářka. Kolekce se nese v odstínech purpurové, tělově růžové, námořnické modré, zlaté, černé a bílé.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám