Hlavní obsah

V kalifornské poušti se konala přehlídka přední módní značky

Novinky, Linda Humlová

Kreativní ředitelka francouzského módního domu Dior Maria Grazia Chiuriová nedávno představila nejnovější kolekci Dior Cruise 2018. Jako přehlídkové molo zvolila otevřený prostor kalifornské pouště u amerického města Calabasas. Přehlídka byla plná netradičních vzorů i materiálů v zemitých barvách, zúčastnily se jí i největší hvězdy showbyznysu v čele se zpěvačkou Rihannou nebo herečkou Charlize Theronovou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Módní přehlídka Dioru se nesla v kovbojském styluVideo: Reuters

 
Článek

Přehlídky Dioru se konají v unikátních prostorech po celém světě několikrát do roka. Pokaždé se jedná o velkolepou show s celebritami přítomnými v prvních řadách. Letos se podařilo uspořádat přehlídku v kalifornské poušti nedaleko od města Los Angeles.

Módní show byla plná etno a boho vzorů, objevily se i zcela průsvitné modely nebo elegantní kožichy. Modelkám nechyběly ani klobouky inspirované americkým westernem.

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Přehlídky se zúčastnily i mnohé celebrity, které byly rovněž oblečeny v modelech značky Dior. Na otázku, proč je skvělé mít na sobě něco od Diora, odpověděla zpěvačka Rihanna podle agentury Reuters slovy: „Vždy jsem potěšena, když si mohu obléknout šaty od Diora. Cítím se pak luxusně, protože jsou za prvé velmi drahé, za druhé opravdu kvalitně zpracované, a za třetí ve mně probouzejí ženskost na zcela jiné úrovni.”

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Pětadevadesátiletá seniorka se módy nebojí

Příkladem, že ženy zrají jako víno, je pětadevadesátiletá modelka Ernestine „Ernie” Stollbergová z Vídně, která se stala tváří módní značky Park. Díky svému...

Výběr článků

Načítám