Hlavní obsah

V jakých plavkách vyrazit na pláž? In jsou jednodílné kousky i bikiny se zdobením

Novinky, Linda Humlová

S létem přichází doba dovolených, s čímž souvisí i výběr plavek. Letošní trendy se nesou ve znamení výrazných kovových aplikací, jednoduchých, ale přesto sexy střihů a barev. Vyberte si takové, ve kterých uděláte parádu nejen na luxusní dovolené, ale i u vesnického rybníka.

Co nabízejí aktuální plavkové trendy Video: Novinky

 
Článek

Na plavkovou sezónu se jistě těší nejedna z nás. Není nad to si vychutnat osvěžující koktejl na zahradě u bazénu nebo na dovolené, a přitom se opalovat. Pokud hledáte plavky, které letos budou v kurzu, nechte se inspirovat naším výběrem.

Návrat neonu

Zdá se, že neonových barev se jen tak nezbavíme. Letos znovu přicházejí do módy, luxusní i běžné řetězce jimi přímo přetékají. Výhoda neonů je, že poutají pozornost a zvýrazňují opálení, pokožka tak lépe vynikne.

Foto: archiv firem

Zleva

Bikiny jinak

Pokud jste milovnice klasických bikin, pořiďte si letos takové, které zaujmou na první pohled. Dámy s vyvinutějšími vnadami mohou své přednosti podtrhnout podprsenkou se šňůrkami, nebo je naopak uschovat jen pro oči partnerů a vybrat si modely s decentní síťovinou v dekoltu. Okolí jistě zaujme i zvýrazněný lem plavek, který upozorní na ženský pas a dá tak vyniknout celé vaší postavě.

Foto: archiv firem

Zleva

Jednodílné

Jednodílné plavky zažívají velký comeback! Nasahají po nich jen dámy s korpulentnější postavou, ale i mladé slečny s postavou modelek. Důvod? Dokážou být proklatě sexy.

Můžete si vybrat, jestli preferujete hluboký výstřih v dekoltu či na zádech, případně sáhněte po modelu s nejrůznějšími průstřihy. Vyberte si samy!

Foto: archiv firem

Zleva

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Májové šaty ve znamení barev a květin

Máj se nese ve znamení květů a lásky. Ukažte svému partnerovi, že vám jaro „sluší“, a překvapte ho při procházce pod rozkvetlými korunami stromů v nových...

Výběr článků

Načítám