Hlavní obsah

Triky, jak vypadat štíhlejší

Novinky, Andrea Zunová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kila nabraná přes dlouhou zimu se některým z nás podaří shodit pravidelným cvičením. Na to je však potřeba silná vůle a alespoň trocha volného času. Pro ty, které se cvičením nechtějí, nebo nemohou trápit, existuje několik tipů, jak nedostatky postavy zamaskovat.

Foto: Profimedia.cz

Radost z léta si můžeme užít i s malými nedokonalostmi naší postavy

Článek

Rozhodně je jisté, že bílá barva nezeštíhluje. A to ani bílá barva kůže. Vystavování se na  sluníčku není kožními lékaři doporučováno. Opalujte se tedy kvalitním samoopalovacím krémem. Hnědá totiž zakryje nedostatky a zeštíhluje.

Důležitý je také účes, který podtrhuje osobnost ženy. Každopádně uhlazené vlasy obličej rozšiřují. Naopak vzdušné sestřihy vlasů, které v létě neuplácáme gelem a lakem, budou působit svěže.

Foto: Profimedia.cz

mikádo

Hlavní roli však hraje oblečení. Není pravda, že když si koupíme o číslo menší věci a narveme se do nich, budeme vypadat hubenější, než jsme. Oblečení musí dobře padnout. A jsou to doplňky, které od drobných nedostatků odvedou pozornost. Např. náušnice, korále, náhrdelníky, náramky, pásky, ale také kabelky.

Foto: Profimedia.cz

korále

Na zakrytí širšího pasu a většího bříška nabízí letní móda nepřeberné množství tunik a halenek, které jsou z jemných, vzdušných materiálů. Trika, nebo topy na tělo nikomu jinému, než opravdu štíhlým ženám, neprospějí.

Pro ženy s větším pozadím se nabízejí širší letní kalhoty s nižším sedlem, nebo sukně tzv. áčkového tvaru. I v tomto stylu je možné si vybrat z mnoha variant.

Silnější boky pak snadno zakryjeme tunikami, topy, či halenkami v prodloužené délce. Měly by být volnější a dlouhé právě pod boky. Hodí se k nim nejlépe kalhoty nad kotníky, či tříčtvrteční délky.

Foto: Profimedia.cz

Při výběru plavek bychom si pak měly dát pozor na to, aby opravdu dobře padla velikost. Ne vždy se dokonale shodne velikost spodní části plavek s podprsenkou. Naštěstí se už v mnoha obchodech dá obojí nakombinovat. Už dávno platí, že vykrojené kalhotky plavek opticky prodlužují nohy a zeštíhlují. Pro lepší pocit se nám nabízejí šátky přes plavky, sukýnky, nebo vlající košile a tuniky.

Foto: Barbora Vaníčková, Novinky

Plavky s lesklými flitry jsou velice sexy

A milé dámy, podmínkou pro sebevědomou a krásnou ženu jsou rovná záda. Pokud se ponesete hrdě jako královna, nikdo si žádných vašich nedostatků ani nevšimne.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám