Hlavní obsah

Trendy účesy, jež podtrhnou ženskou krásu a jedinečnost

Novinky, Dana Sokolová

Podzim je ideální čas pro oživení účesu novými módními prvky nebo naprostou změnu účesu. Podívejte se s námi na nejnovější vlasové trendy ztvárněné našimi předními vlasovými stylisty, podtrhující ženskost, přirozenost a zároveň výjimečnost každé ženy.

Foto: L’Oréal Professionnel

Podzimní trendy 2014

Článek

Důraz je kladen především na preciznost jednoduchého střihu, který následně doplňují kreativní nápady zvýrazňující osobnost každé ženy, jež má mít vždy na výběr, zda zvolí odvážnější styl či zůstane u přirozené varianty účesu.

Kadeřníci tak musí pohlížet na individualitu každé ženy a účesy jim přizpůsobovat nejen na základě kvality a délky vlasů, ale i jejich životních priorit.

Další roli sehrává sytá barva inspirovaná přírodními a kovovými odstíny. O slovo se hlásí i nová technika barvení Coloured Sombré, při níž kadeřník utváří jemné přechody mezi jednotlivými tóny vlasů. Celkovému vzhledu pak kralují jemně prosvětlené délky a ženskost.

„Technika barvení Coloured Sombré dokáže díky jemnému a přirozenému stínování maximálně podpořit elegantnost i u jinak ležérního stylu,” vysvětluje Kadeřnice Andrea Josková. Ženy tak i bez většího stylingu docílí dokonalého vzhledu.

Základem jsou zdravé vlasy

A jaké střihy jsou skutečně in?  Měkké, přirozené vlny, výrazná ofina, vlnitý bob, divoký rozcuch, culíky, drdoly, ale i velmi trendy mikádo a ultra krátké účesy.

I sebedokonalejší střih a barvu, ale mohou zhatit poškozené vlasy. Proto je tak důležité se svým kadeřníkem vyřešit i tento problém a nesázet jen na barvy zakoupené v obchodě. Což potvrzuje i přední vlasový stylista Marek Pátl. „Základem vždy musí být krásné a tedy zdravé vlasy. Jedině s nimi lze pomocí střihu a kvalitní barvy udělat z každé ženy neodolatelnou krásku, která stojí za hřích,” dodává Pátl.

Foto: L’Oréal Professionnel

Mírně obrácený tvar lobu vytváří objem kolem obličeje a zdůrazňuje rysy.

Foto: L’Oréal Professionnel

Popelavé blond vlny - kombinující výraznou ofinu, svěží vlny a blond.

Foto: L´Oréal Professionnel

Zrzavé pixie -nenáročný účes na úpravu s možností velkého množství stylingu - může být rozcuchaný, spadat přes oko i uhlazený s pěšinkou na straně. Musí být přizpůsoben obličeji a je nutné najít rovnováhu mezi delšími a kratšími sekcemi.

Foto: Essential Looks Schwarzkopf Professional

Uvolněný střih či rozcuch zdůrazňující barvící techniku Kiss Colour, která pomocí řady odstínů sahajících od nejsvětlejších blond po jemné jantarové a teplé karamelové tony obohacené o skutečně moderní nádech vytváří v délkách vlasů jedinečné kombinace.

Foto: Essential Looks Schwarzkopf Professional

Trendy copánky vytvářející uvolňující efekt ofiny.

Foto: Essential Looks Schwarzkopf Professional

Žhavý kovový styl s nepřehlédnutelnými akcenty plnými nápadného lesku. Zakulacené ofiny podporují tvar střihu pomocí tlumených metalických tónů nabízejících dokonalý základ pro dramatické akcenty lesklé tmavomodré a bohaté čokoládové barvy.

Foto: Essential Looks Schwarzkopf Professional

Velmi krátký bob se zakulacenou ofinou s metalickými odlesky.

Foto: HCF

Dlouhé blond vlasy z kolekce Haute Coiffure Française ARTY

Foto: Matrix

Matrix

Foto: Redken

Trendy foukaná

Foto: Libor Šula The Salon

Klasické mikádo, kašmírově hebké, probarvené jako polední odraz písku, avšak nekompromisně střižené do jedné délky. Vložené vlny, jako finální tečka stylingu, rafinovaně skryjí čistou hranu a dají plně vyniknout pohybu.

Foto: Libor Šula The Salon

Pevný bob - evergreen, který získal zcela nový rozměr díky ustřižené ofině s pevnou linií. Barva dřeva, kůry, která svádí k dotyku, nutí experimentovat, ale také chtíč a potřeba zrovna tento pocit, zrovna tuto barvu pustit do svých vlasů.

Foto: Hair studio Honza Kořínek

Přirozeně vypadající vlny vhodné pro všechny ženy, které chtějí působit žensky, přirozeně, ale zároveň je pro ně důležitý sexappeal.

Foto: Hair studio Honza Kořínek

Tmavé, hnědé i přírodní odstíny dominují.

Foto: Redken

Uvolněný cop působí ležérně.

Foto: Iwona Zajícová Matrix

Light ombre oživí přirozený odstín barvy.

Foto: Petra Dyszkiewiczová Matrix

Light ombre - účes inspirován nesmrtelným denimem, džínovinou a kultovním americkým stylem 90.let.

Foto: Wella Professionals

Ležérní drdol

Foto: Wella Professionals

Módní bob v odstínu fialových orchideí.

Foto: Wella Professionals

Pixie účes v odstínu Aluminum kombinovaném ze stříbrnou barvou

Reklama

Související témata:

Související články

Zpátky do minulosti aneb účesy z 80. let

Osmdesátá léta, doba živelných diskoték, „plesnivých” mrkváčů a mokré trvalé na vlasech. Kdo ji neměl, jako by snad ani nebyl. Když se lidé dívají na své fotky...

Výběr článků

Načítám