Hlavní obsah

Tajemství krásných vlasů tkví v upalování konečků, tvrdí brazilská modelka

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brazilská supermodelka Barbara Fialhová, která předvádí pro prestižní značku spodního prádla Victoria´s Secret, při rozhovoru přiznala, v čem tkví tajemství jejích krásných a zdravých vlasů. Její metodu prý používají i další její kolegyně, krásky Alessandra Ambrosiová a Isabeli Fontanová.

BEZ KOMENTÁŘE: Odstraňování roztřepených konečků pomocí ohně

 
Článek

Pokud vás trápí roztřepené konečky, tak pozorně čtěte. Krásná brazilská modelka přiznala při rozhovoru pro Fashionisto.com, že jí chemické procesy, žehlení a natáčení vlasů hodně škodí, a to dokonce tak, že hrozí i jejich vypadávání.

Pokud prý chcete bojovat proti podobnému poškození vlasů a vyvarovat se roztřepených konečků, měli byste docházet na takzvanou velaterapii, kterou nabízí v jejím rodném městě Sao Paulu. Při každé návštěvě doma prý tuto zázračnou proceduru podstoupí.

V případě velaterapie kadeřnice používá otevřený oheň (svíčku), aby spálila roztřepené konce a tak údajně udržela ve vlasu vlhkost. Victoria Ceridonová, kosmetická redaktorka brazilského Vogue magazínu tvrdí, že procedura, která trvá dvě až tři hodiny, je doopravdy jedinečná.

„Shoří vlasy, které jsou roztřepené, a to nejen konečky, ale všechny vlasy, které trčí ze zamotaného pramenu. Díky této proceduře nebudete mít kratší vlasy a po dotknutí ucítíte, jak jsou hladší a zdravější!”

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Barbara Fialhová, Isabeli Fontanová a Alessandra Ambrosiová.

Podle stránky salonu Laces and Hair, který brazilská modelka navštěvuje, je cílem tříhodinového procesu otevřít vlasovou folikulu, vlas se pak lépe vyživuje, metoda předchází třepení a nepropustnosti vlasů, které jsou způsobeny česáním, žehlením a jinými chemickými procesy. Podstoupit ji mohou ženy se všemi typy vlasů a doporučuje se chodit každé tři měsíce.

Odborníci varují, že by se tato metoda neměla v žádném případě zkoušet doma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám