Hlavní obsah

Svůdné prádlo nejen pro valentýnskou noc

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svátek svatého Valentýna slaví mnoho párů. Pokud chcete svého partnera potěšit něčím výjimečným, vsaďte na svůdné spodní prádlo. To jistě ocení nejeden muž, radost pěkným kouskem udělá i žena sama sobě. A neměla by zapomenout ani na atmosféru a péči o svůj zevnějšek.

Foto: Archiv firmy

Překvapte na Valentýna partnera erotickým korzetem s podvazky. První dva za 549 Kč, poslední 529 Kč. Vše Bonprix

Článek

Vsaďte na jemnou klasiku s nádechem retra v podání tělového hedvábí, anebo sněhobílou krajku s plachými černými akcenty.

Pokud se chystáte na vášnivější večer a vaše drahá polovička ocení špetku erotiky, vyrukujte se spodním prádlem ozdobeným červenou nitkou v korzetovém stylu.

Foto: Archiv firem

1.Set spodního prádla z hedvábného saténu a krajky, kalhotky: 3100 Kč, podprsenka: 4000 Kč, Zuzana Kubíčková. 2. Nesmtelná kombinace bílé a černé, kalhotky: 139 Kč, podprsenka: 349 Kč, New Yorker. 3. Dráždivá černá s červeným zdobením, Takko.

Rafinované střihy

Netradiční a velmi dráždivé jsou kousky pouze z průhledné krajky, které téměř nenechávají prostor představivosti. Mužovu pozornost okamžitě získáte jedním z těchto kousků, které dávají rafinovaně nahlédnout do tajů, jež skrývá ženské tělo.

Vyzkoušejte modely s rafinovaně střiženou podprsenkou, prodloužené střihy ála košilka, anebo svůdné a dráždivé „volné” košíčky přes ňadra.

Při zkoušení si nezapomeňte udělat v kabince pár pohybů, abyste nekoupila špatnou velikost. K oboustranné spokojenosti by se prádlo nemělo do kůže zařezávat. Zkrátka a dobře, na prvním místě by vždy mělo být vaše pohodlí.

Foto: Archiv firem

Dráždivé kombinace: 1. Kalhotky: 819 Kč, podprsenka: 1029 Kč, Lisca, Zoot. 2. Krajková set, 1193 Kč, Topshop. 3. Temně červené spodní prádlo, 1053 Kč, Topshop.

Podvazkový pás jedinečným zážitkem

Pro odvážnější stačí koupit pouze jediný doplněk. A tím není nic jiného než podvazkový pás. Samostatně jej koupíte opravdu za pár korun a na rozdíl od spodního prádla můžete vybírat i na internetu. Většinou postačí změřit obvod pasu podle toho, jak udává výrobce.

Podvazkový pás je opravdu velmi jedinečným doplňkem, kterým ozvláštníte své spodní prádlo a poskytnete svému muži jedinečný zážitek.

Mnoho mužů totiž velmi vzrušuje. V tom případě se bude pravděpodobně jednat i o kousek, který se natrvalo může usadit ve vaší skříni.

Foto: Archiv firem

Zkuste podvazkový pás, zleva: černý: 490 Kč, fialový: 175 Kč, body s podvazky: 910 Kč. Vše Asos.

Nedostatky skryjte do body

Necítíte se na dvoudílné spodní prádlo? Nevadí. Zahalte svou postavu do krásného body. To rozhodně není žádná ostuda. Pokud si nevyberete ze široké škály krajkových, kosticemi vyztužených modelů, vezměte si na pomoc zeštíhlující kousky.

Své nedostatky skryjte do saténové košilky nebo luxusního župánku. Nebojte se ani barev, nikde není psáno, že prádlo by mělo být černé. Krásně vypadají i jemné růžové odstíny, či dramatická, erotikou nabitá rudá.

Foto: Archiv firem

1. Body s kosticemi a tangy, H&M, 659 Kč. 2. Růžové body s krajkou, H&M, 799 Kč. 3. Vínové bodýčko, Y.A.S., Zoot, 1099 Kč.

Satén pro jemné duše

Jemné bytosti nemusí sázet na dráždivé prádlo, stačí, když vedle partnera ulehnou v krásném saténovém župánku, košilce, nebo overalu. Každá změna v ložnici je samozřejmě vítaná, záleží na vkusu, náladě a preferenci partnerů.

Chladivý satén je ale rozhodně dobrou volbou.

Foto: Archiv firmy

Zaujmete i jemnou košilkou. 1. C&Am 698 Kč. 2. MArks@Spencer, info o ceně v obchodě. 3. C&A, 550 Kč.

Vůně probouzí sexuální touhu

Nezapomínejte ale ani na jedinečnou atmosféru, pro kterou by měla být charakteristická právě erotika. Dopomozte si smyslnými vůněmi, započněte společnou koupelí, nebo si ji dopřejte sama jen tak pro relaxaci.

Nezapomeňte, že i vůně umí probudit sexuální touhu, proto se nebojte sáhnout po oblíbeném tělovém mléku, a místa, kde pulzuje krev, provonět oblíbeným parfémem.

Jako třešinkou na dortu překvapte polovičku masáží tělovým olejem a připravte partnerovi jedinečný zážitek, na který bude s úsměvem ve tváři vzpomínat ještě několik dní.

Foto: Archiv firem

Navoďte atmosféru. 1. Bio tělový a masážní olej Erotika, Saloos. 2. Koupelová bomba se srdíčky, Lush, 149 Kč za kus. 3. Voňavé tělové mléko s růží, H&M, 149 Kč. 4. Dámská parfémovaná voda - s vůní čokolády a vanilky, Dermacol, 990 Kč.

Přitažlivý zevnějšek

Ku příležitosti této velké noci nezapomínejte ani na péči o svůj zevnějšek. Hýčkejte se více a pečlivěji než normálně. Vezměte si na pomoc rudý lak na nehty a k erotickému, nebo svůdnému prádlu slaďte také barvu rtěnky.

Na romantickou večeři volte rozhodně lesklou, dráždivou texturu. Na romantický večer se hodí růž matná a neslíbatelná.

Co se týče manikúry, nehty ozdobte červeným lakem, jeden z prstů zahalte klidně do zlata.

V líčení, zapojte do hry rozjasňovač pro svěží vzhled. Poprašte jím lícní kosti i víčka těsně pod obočím. Muži neodolají rudě namalovaným rtům, jejichž střed se bude blyštit jako drahokam. Jemný poprašek může dopřát i špičce nosu a středu horního rtu.

Foto: Archiv firem

Blýskněte se. 1. Rozjasňovač, 315 Kč, Topshop. 2. Zlatý lak se třpytkami, 149 Kč, Avon. 3. Lak na nehty s gelovým efektem, 139 Kč, Yves Rocher. 4. Hydratační rtěnka s leskem, Rimmel The Only One. 5. Matná rtěnka Astor.

Reklama

Výběr článků

Načítám