Hlavní obsah

Svatebčanem v zimě? Zahalte se do flitrů a kožešin

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevíte a tápáte, v čem jít jako host na svatbu, která se koná, když už je venku pěkně chladno? Báječná věc na zimních svatbách je ta, že se můžete zabalit do několika vrstev: kožešin, vest, kabátů, bolerek a vytvořit tak celek, který je ideální na večerní oslavu.

Foto: Archiv firem

Jako host, nebo svědek se na svatbu hoďte do gala. Fantazii se meze nekladou, proto volte jak zlatou a stříbrnou, tak klidně i výrazně růžovou nebo bordó. Nezapomeňte na šmrncovní doplňky.

Článek

Vklouzněte proto do flitrů, paže potěšte chlupatou vestou a doplňky si vyberte královsky blyštivé. Na tak honosnou událost, jakou svatba bezesporu je, se hodí a nevypadají lacině. Nemusíte jít nutně v šatech. Klidně oblečte elegantní smetanové kalhoty pánského střihu. Zjemněte je akorát třpytivými botami na podpatku, zahalte se do zlatavého bolerka a na krk nezapomeňte připnout náhrdelník z falešných perel.

Foto: Archiv firem

1. Páskové, Mango 1399 Kč. 2. Na vysokém podpatku, Topshop 2355 Kč. 3. Kabelka s flitry, C&A 1098 Kč. 4. Roztomilé sandálky s kamínky, Zara 999 Kč. 5. Třpytivé psaníčko, F&F 299 Kč. 6. Malá kabelka do ruky, Parfois 699 Kč.

Co se týče doplňků, nebojte se. Nemusíte se zdobit diamanty, rubíny a safíry, abyste vypadala honosně. Vsaďte na masivní bižuterii, která nevypadá lacině. Krásné třpytivé náušnice slaďte s náramky, perlový náhrdelník na krku zkroťte podobným prstenem. Držte se při zemi a vždy pamatujte, že méně je někdy více.

Foto: Archiv firem

1. Romanticky růžová, Topshop 2170 Kč. 2. S květinami, Gate 498 Kč. 3. Se zlatými flitry, KappAhl 699 Kč. 4. Asymetrické, Lindex 1299 Kč. 5. Áčkového střihu s ozdobou, F&F 899 Kč. 6. Rudé s 3/4 rukávy, C&A 1098 Kč.

Na svatbu se oblečte slavnostně. Zapomeňte na fádní černou a zpestřete barvami speciální atmosféru tohoto dne. K tomu vám bezesporu dopomohou nepřehlédnutelné šaty. Metalické odlesky se na tuto příležitost dobře hodí, stejně tak jako syté, úderné barvy růžové a červené. Ideálně však oblékněte pouze jeden takto výrazný kousek.

Dalším pravidlem je nezastínit ty, pro který je tento den jedním z nejdůležitějších v životě. Proto raději volte barvy jako stříbrnou, zlatou, červenou, sytě růžovou a béžovou. Bílé privilegium dlouhých šatů přenechte nevěstě.

Foto: Archiv firem

1. Perly na krk, Reserved 549 Kč. 2. Společenské kalhoty, Bershka 899 Kč. 3. Sněhobílý svetřík, KappAhl 999 Kč. 4. Třpytivé naušnice, Mango 499 Kč. 5. Zlaté bolerko, Lindex 699 Kč. 6. Kožešinová vesta, Gate 398 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak si vybrat ideální zimní kabát

Rozhodnout se pro kabát či bundu na nadcházející zimu, se může zdát velmi jednoduché. Mnoho lidí ho často zanedbává a koupí to, co se jim líbí a o funkčnosti...

Tajemství kvalitních pánských košil

Až do 18. století byla pánská košile považována za spodní prádlo - vidět byl jen límeček. Přestože se od té doby mnohé změnilo a košile jsou vnímány jako...

Výběr článků

Načítám