Hlavní obsah

Sukně v zimě neschovávejte v šatníku

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nízké teploty nejsou módní omluvenkou, proč se od hlavy k patě balit do roláků a den co den oblékat kalhoty. Ke krátké sukni využijte komfortu vysokých kozaček, k delšímu, áčkovému střihu vám postačí kožená klasika. Pro zimní období se také pro jistotu vybavte teplými silonkami.

Foto: Profimedia.cz

Sukně v zimě neschovávejte v šatníku.

Článek

Zima v pastelech

Zima není důvodem, proč odkládat světlé barvy, naopak. Využijte sněhové pokrývky a černou fádní sukni se zipem dolaďte krémovou halenkou s černým detailem. V podobné barvě zvolte i kotníčkové kozačky na podpatku.

Ačkoliv jsou pastelové barvy hitem především loňského roku, ani letos v zimě s nimi nešlápnete vedle. Ke krémové haleně a botám zvolte jemně lososový kabát na zapínání. Vzhledem k černým akcentům se v kanceláři můžete přezout do černých lodiček, anebo na rameno vzít oblíbenou černou kabelu.

Foto: Archiv firem

Kabát, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Halenka Dorothy Perkins, Zoot, 1099 Kč. Sukně, F&F, 529 Kč. Boty na podpatku Bullboxer, Zoot, 2799 Kč.

Trendy modrá

Elektricky modrá je velmi žádanou barvou. Spojte ji společně s tyrkysovo modro bílou sukní s psychedelickým vzorem a nadčasovými mokasínami se zlatými přezkami. Elegantně celek pozvednete, pokud si na pomoc vezmete velký vlněný kabát na knoflíky s výrazným límcem.

K tomuto outfitu můžete místo klasické kabely volit batoh. Měl by být ale bez zbytečných dekorací, spíše z hladké kůže, anebo koženky, aby nerušil vzor upnuté sukně.

Foto: Archiv firem

Boty, Aldo, 2599 Kč. Svetr, H&M, 999 Kč. Sukně, H&M, 899 Kč. Kabát s příměsí vlny, H&M, 2389 Kč.

70. léta

70. léta budou letos velkým trendem. Přivolejte je pomocí rezavé hnědé v podobě kozaček a semišového kabátku, a spojením roláku a vínové sukně se zlatými cvočky.

Ačkoliv může v někom tento módní celek vyvolávat nejistotu, se správným stylingem, citlivým a jemným make-upem nešlápnete vedle. Naopak. Půjdete v módních šlépějích nejluxusnějších značek udávajících módní trendy.

Foto: Archiv firem

Kozačky, Aldo, 3999 Kč. Rolák, F&F, 279 Kč. Sukně, F&F, 399 Kč. Kabát ze semiše, 5638 Kč.

Nadčasovost v barvách

Neutuchajícím trendem je sukně, ke které se obouvají tenisky. Zkuste módní šeď zpestřit žlutou barvou připomínající zvýrazňovač. Další barvy by ale jedinečnost sukně zazdily, proto celek laďte do neutrální bílo šedé. Poslouží k tomu body, bílé sportovní tenisky a světlý kabát s velkým límcem s délkou po kolena.

Foto: Archiv firem

Tenisky Adidas, Zoot, 1679 Kč. Kabát, Reserved, info o ceně v obchodě. Sukně, H&M, 1299 Kč. Body, H&M, 349 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám