Hlavní obsah

Sukně si na podzim neodpírejte

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některé typicky letní kousky není nutné vyřadit ze šatníku ani v případě, kdy teploty začínají klesat směrem k nule. Naopak. Například se sukněmi všech střihů i délek se dá v podzimním outfitu krásně vyhrát.

Foto: Profimedia.cz

Do podzimního šatníku sukně bezesporu patří.

Článek

Femme fatale

Stejně jako černé společenské kalhoty a malé černé šaty by v šatníku ženy neměla chybět černá pouzdrová sukně. Tu s rozparkem slaďte s chlupatou pruhovanou vestou se zavazováním v pase a vysokými semišovými kozačkami nad nebo pod kolena, které jsou tento podzim velmi trendy.

Foto: Archiv firem

Sukně, Topshop, info o ceně v obchodě. Vesta, F&F, 869 Kč. Čelenka s mašlí, Lindex, 299 Kč. Psaníčko z bílé lakované kůže, Zuzana Kubíčková, 3400 Kč. Boty, Aldo, 3999 Kč. Stříbrný prsten pokovený černým rutheniem s bílými sladkovodními perlami, Antipearle

Celek dolaďte luxusním koženým psaníčkem a šperkem v podobě prstenu s perlami. V chladných večerech místo čepice využijte stylovou čelenku. Za Femme fatale budete platit, pokud rty namalujete zářivě červenou rtěnkou.

Trendy retro

Oblékněte se do barev spadaného listí. Skvěle k tomu poslouží hnědá sukně s potiskem květin v zemitých barvách a k tomu pohodlné kožené lodičky v matné úpravě, které úžasně doladí slušivý retro vzhled.

Foto: Archiv firem

Hodinky, Komono, 2090 Kč. Kabát, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Sukně, Karen Milen, info o ceně v obchodě. Rolák, s. Oliver, 2499 Kč. Kožené lodičky Sarar, Fashion Arena, 1400 Kč.

Komfort i dostatek tepla zajistí oversized rolák, vtipným doplňkem na holém zápěstí budou stylově i barevně ladící hodinky s brčálově zeleným páskem. Rudý vlněný kabát s výrazným límcem a vázáním v pase outfit krásně doplní.

Svěží moderna

Skočte do podzimu odvážně a neváhejte vyzkoušet mladistvé a svěží trendy. Zkuste zavinovací bíločernou sukni s pruhy s délkou po kolena, ke které slaďte kanárkově žlutou halenku s asymetrickým volánem. Místo podpatků můžete zvolit nízké oxfordky, nebo kotníkové polobotky.

Foto: Archiv firem

Klobouk, Bonprix, 629 Kč. Top, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Kabát, Mango, 2899 Kč. Zavinovací sukně, Lindex, 499 Kč. Boty Grey City, Nasty Gal, 4786 Kč.

Pokud chcete doladit dalším pánským prvkem, vezměte za vděk kloboukem a kvalitním kabátem s šedým melírem.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám