Hlavní obsah

Sukně, bez kterých se letos neobejdete

Novinky, Linda Humlová

Se vzrůstajícími jarními teplotami přichází čas sukní. Pokud pokukujete po nových kouscích, vyberte si takové, které unosíte napříč sezónami. Letošní rok se nese ve znamení kožených, džínových, plisovaných i volánkových kousků.

Foto: Archiv firem

Zleva: Zara, 1299 Kč. H&M, 1299 Kč. Zara, 799 Kč

Článek

Čas holých nohou je nenávratně tu. Pokud jste ještě nenašla svoji vysněnou sukni, doufáme, že vám pomůže náš výběr, který je zaměřen na největší trendy letošní sezóny.

Kožené

Kožená sukně do pasu nebo její levnější koženková alternativa je nesmrtelnou stálicí na módním poli. Užijete ji jak na podzim nebo v zimě s punčocháči, tak v jarních měsících.

Nejuniverzálnější je v černé barvě, jako ozvláštnění můžete zvolit i modely v moderní žluté nebo světle modré barvě. Nosit se dá na několik způsobů. Skvěle vypadá jak s obyčejným tričkem s nápisem, tak se svetříkem nebo s volnější košilí.

Foto: archiv firem

Zleva

Džínové mini

Denimová mini sukně se hřeje na výsluní již několik desítek let. Důvod je jednoduchý: je praktická, pohodlná a unosíte ji téměř ke všemu.

Pokud se chcete vyvarovat laciného looku, vyhněte se upnutým tílkům na ramínka, místo toho vsaďte na volnější a více konzervativní svršky. Na nohy doporučujeme nazout boty bez podpatku, které působí ležérně.

Foto: archiv firem

Zleva

Plisované

Plisované sukně patří mezi oblíbené letní oblečení. Jsou vzdušné, pohodlné a navíc šmrncovní. Teplé měsíce jsou navíc jedinečnou příležitostí, kdy si obléknout barevné modely, které dodají celkovému looku šťávu.

Oblíbená délka je tzv. midi, tedy do poloviny lýtek. Pokud ale preferujete sukně kratší nebo naopak delší, i vy si vyberete, obchody totiž právě teď nabízejí spoustu plisovaných sukní všech délek i barev.

Foto: archiv firem

Zleva

S volánky

Volánky zažívají velký návrat a nevyhnuly se ani sukním. Pokud se vám zdají lehce infantilní, stačí si k podobným sukním obléknout ležérní tričko, které celý outfit příjemně rozbije.

V každém případě ale počítejte s faktem, že tento typ sukní rozšiřuje v oblasti pánve a stehen, podle toho, kde jsou volánky umístěny. To jistě ocení ženy bez křivek, korpulentnějším dámám radíme vybírat opatrně.

Foto: archiv firem

Zleva

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám