Hlavní obsah

Stylové svatební šaty udělají princeznu z každé ženy

Právo, Jana Tomsová

Je to k nevíře, ale i mezi velmi emancipovanými a věkově už poněkud odrostlejšími adeptkami manželství se najde dost takových, které si chtějí dopřát velkou bílou nádheru, možná jako vybočení z každodenního stresu. Početnější je však skupina těch, jež slávu jednoho dne vymění za hodnoty méně bombastické, zato však trvalejší. Oběma budiž přáno. Vyvstává otázka, jak den D pojmout.

Foto: Profimedia.cz

Nenechte se omezovat normami a vyberte si svatební šaty, které vám vyhovují.

Článek

Mít vlastní svatební šaty je přece jenom něco jiného než z půjčovny. Investice do nich se vyplatí, když zvolíme model, který se dá nosit i později. Buď ve stejné podobě, nebo po menší úpravě. Někdy stačí jen zkrátit sukni a zvolit jiné doplňky.

Méně vzletné, ale bezpochyby praktičtější je využití svatby pro pořízení oblečení, na jaké by možná jinak nedošlo – z luxusního materiálu, šitého na míru.

Nejlepší je nadčasový model, který při nezměněné postavě vydrží léta a vždy s úspěchem obstojí při nejrůznějších situacích slavnostního charakteru.

Stále nepřekonatelný je dokonale vypracovaný kostým nebo šatové kostýmky. Bílá, zejména však smetanová barva lichotí pleti a její nošení není nikterak omezeno věkem. Módní aktuálnost jí dodají doplňky. Letos se například nabízí atraktivní sladění střevíců a ozdob s kyticí.

Dárek za odvahu

Když to trochu přeženeme, uzavření sňatku je vždycky trochu riskantní krok, který si zaslouží odměnu. Proč ne třeba nádherné boty, nezřídka povyšující i celkem běžné oblečení na model?

Totéž dokáže perfektní prádlo tvarující postavu podle individuálních potřeb. Leckterá žena dá zase přednost šperku nebo vysněným hodinkám, jež jí budou svatební den připomínat víc než oblečení na fotografii. Svatba prostě představuje příležitost, jak si splnit nějaké vytoužené přání. Trochu romantiky k ní tedy vždycky patří, i když se tváříme, že si na ni dnešní doba nepotrpí.

Reklama

Související témata:

Související články

Tajemství stylové svatby se skrývá v detailech

Chtějí se vzít v létě, ale už teď mají plno starostí s přípravou svatby. Vždyť jen získat správný termín, nejlépe v červnu a pochopitelně za slunečného počasí,...

I svatební fotografie podléhá módním trendům

Svatba patří mezi ty nejšťastnější dny v životě partnerů. Velmi často v sobě skrývá mnoho očekávání, ale také především u žen splnění si svého snu, alespoň...

Výběr článků

Načítám