Hlavní obsah

Sexy spodní prádlo nejen pro sváteční příležitosti

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jsou za dveřmi - pokud tušíte, že se váš partner vypraví na nákupy, aby obohatil váš šatník o nějaké rozkošné prádélko, pak je na čase ho trochu nasměrovat. Sexy vínové krajky, černé soupravy či rudé sety, to vše a mnohem více najdete v nových vánočních kolekcích. Stačí jen vybrat to pravé.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Doutzen Kroesová pro Hunkemoller. Ilustrační foto

Článek

Říká se, že nejlepší dárky jsou ty, které potěší dvakrát. Toho, kdo je dostává, ale i toho, kdo je dává. Svůdné prádlo je skvělým tipem, jak potěšit oba partnery, navíc je finančně dostupné. Stačí se jen správně dívat.

Vyzývavé červené

Pokud váháte, jaké spodní prádlo se nejlépe hodí pod stromeček, tak věřte, že je to právě to červené. Červená je totiž nejen symbolem Vánoc, ale také romantiky, dravosti a lásky. Ať už vyberete sexy krajkový komplet, nebo třeba jemnou saténovou košilku na spaní, věřte, že se bude dárek líbit oběma.

Foto: archiv firmy

Zleva: Tílko, 299 Kč. Podprsenka, 499 Kč. Košilka, 349 Kč. Vše Tezenis

Foto: archiv firem

1) Intimissime, 1149 Kč. 2) Kalhotky, H&M, 299 Kč. 3) Set, Zoot, 759 Kč. 4) Tezenis, 599 Kč. 5) Set, Zoot, 879 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Eva Herzigová pro firmu Yamamay.

Klasické černé

Další variantou je černé prádlo, které má většina žen doma, a snadno se proto kombinuje. Při výběru si jen dejte pozor na to, jak je vaše partnerka stavěná. Pro malá prsa se například hodí podprsenky bez kostic, které neškrtí a jsou velmi trendy, nebo pravý opak v podobě push-up podprsenek, které vykouzlí krásný dekolt i z menších vnad.

Nemusíte se bát ani nejrůznějších zdobných prvků. Průstřihy, šňůrky, mašličky či transparentní materiály jsou ve většině případů vítány.

Foto: archiv firem

Zleva, H&M, 799 Kč. Podprsenka uprostřed, Tezenis, 499 Kč. Podprsenka, H&M, 599 Kč. Kalhotky, H&M, 249 Kč.

Foto: archiv firmy

1) Marks&Spencer, 999 Kč. 2) Tezenis, 399 Kč. 3) Marks&Spencer, Podprsenka, 749 Kč. Kalhotky, 499 Kč. 4) Zoot, 829 Kč. 5) Zoot, 959 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto Yamamay.

Zvířecí dravost

Skrývá se ve vaší partnerce divoká šelma? Pak ji oblékněte do sexy prádla s trendy leopardím vzorem. Nebojte se ani kombinací s nejrůznějšími druhy krajek nebo výšivek, obojí vypadá skvěle.

Foto: archiv firmy

Vše Intimissimi, Podprsenky, ceny od 849 Kč. Kalhotky, ceny od 369 Kč. Body, 1149 Kč.

Fialové a vínové

Pokud je na vás červená příliš výrazná a černá zase moc obyčejná, pořiďte své přítelkyni či manželce prádlo ve fialové nebo bordó barvě. Oba tyto na první pohled podobné odstíny působí magicky a vnesou do vaší ložnice esenci tajemství.

Jemnější variantou je pak prádlo ve světlejší, růžové barvě, které působí mladistvě a zároveň sexy, a proto se hodí zejména pro mladší dívky nebo ženy.

Foto: archiv firem

1) Kalhoty, H&M, 299 Kč. 2) Podprsenka, Tezenis, 399 Kč. 3) H&M, 799 Kč. 4) Podprsenka, 399 Kč.

Foto: archiv firem

1. Marks&Spencer. Podprsenka, 699 Kč, kalhotky, 299 Kč. 2. Intimissimi, 1149 Kč. 3. H&M, 799 Kč. 4. Zoot, 829 Kč. 5. Zoot, 879 Kč. 6. Intimissimi, 1149 Kč

Foto: archiv firmy

Podprsenka, 989 Kč. Kalhotky, 469 Kč. Obojí Timo.

Foto: archiv firmy

Podprsenka, 1149 Kč. Kalhotky, 439 Kč. Obojí Timo

Sexy křivky

V případě, že se vaše žena pyšní plnými křivkami a vy víte, že má s vybíráním podprsenek problém, nestyďte se vzít její oblíbený kousek do prodejny se spodním prádlem a poradit se s prodavačkou.

Pokud si s výběrem nebudete jistí, klidně sáhněte po obdobné variantě, kterou má vaše vyvolená ráda, pouze v jiné barvě či se zdobením, které se vám líbí. Uvidíte, že vaši snahu ocení. Podprsenku navíc můžete doplnit sexy kalhotkami, se kterými se můžete více odvázat.

Foto: archiv firmy

Zleva, 799 Kč. 599 Kč. 599 Kč. Vše H&M.

Foto: archiv firmy

Kik, 219 Kč.

Reklama

Související články

Svůdné prádlo nejen pro valentýnskou noc

Svátek svatého Valentýna slaví mnoho párů. Pokud chcete svého partnera potěšit něčím výjimečným, vsaďte na svůdné spodní prádlo. To jistě ocení nejeden muž,...

Výběr článků

Načítám