Hlavní obsah

Sexy křivky modelky Kate Uptonové převálcovaly vychrtlou konkurenci

Vyhublé modelky, jimž lze přes kůži okem spočítat žebra, by se měly začít poohlížet po jiné práci. Nezdravý trend, který nám dlouhá léta nutili módní návrháři, konečně bledne a módní tvůrci se vracejí k přirozeným křivkám. Procitl i nejznámější výrobce prádla Victoria's Secret, který si pro prezentaci nové kolekce plavek vybral Kate Uptonovou, modelku obzvlášť ladných křivek.

Článek

Ani ne před dvěma týdny ještě značka Victoria's Secret čelila kritice, že k prezentaci svých kolekcí používá nezdravě vychrtlé modelky. Terčem kritiky se staly hlavně Alessandra Ambrosiová či Candice Swanpoelová, jejíž vychrtlá stehna v plavkách vypadala až děsivě.

Jak je vidno, jednomu z nejznámějších výrobců prádla konečně došlo, že vychrtliny v plavkách nejsou právě nejlepší reklamou a konečně vsadil na správnou kartu. V novém klipu propagujícím poslední andělskou kolekci plavek se na pláži prohání sexy Kate Uptonová, která rozhodně podvýživou netrpí. Naopak, dává na odiv krásné a přirozené oblé křivky, které jistě nedají mnoha mužům spát.

Foto: Profimedia.cz

Kate Uptonová

Důkazem posledního tvrzení je i dosavadní kariéra nové hvězdy Victoria's Secret. Osmnáctiletá blonďatá studentka je tváří značky Guess. Letos způsobila rozruch, když se objevila na obálce Sports Illustrated Swimsuit Issue. Její dubnové video na YouTube, kde tancuje na zápase Los Angeles Dodgers pod názvem Teach me how to Dougie, má více než 368 000 kliků.

Foto: Profimedia.cz

Kate Uptonová s časopisem Sports Illustrated, kde byla vyfocená na obálce

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám