Hlavní obsah

Šaty ze slavnostního zahájení filmového festivalu v Benátkách

Ve středu 1. září začal v italských Benátkách 78. ročník tradičního filmového festivalu. Na zahajovacím ceremoniálu nechyběly známé herečky a modelky. Podívejte se, jaké oslňující róby měly na sobě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Móda na červeném koberci na filmovém festivalu v BenátkáchVideo: Reuters

 
Článek

Na červeném koberci v Benátkách se letos v rámci zahajovacího ceremoniálu objevilo velké množství celebrit. Hlavní hvězdou večera byla ale bezpochyby sedmačtyřicetiletá herečka Penélope Cruzová, která si oblékla dvoubarevnou róbu od značky Chanel.

Nechyběla ani vysloužilá modelka Adriana Limová, která zvolila odvážnou červenou flitrovanou róbu s průstřihy od módní značky Etro. Modelka Barbara Palvinová naopak vsadila na velmi jednoduché, elegantní šaty od značky Giorgio Armani. Úzkou róbu ozvláštňoval zajímavě řešený peplum volánek v pase, který skvěle zdůraznil modelčiny křivky.

Herečka Catherine Deneuveová bude dražit 125 párů bot ze své sbírky

Styl

Nepřehlédnutelnou róbu plnou volánů v hořčicově žluté barvě vynesla modelka Bianca Baltiová, která poskládala celý svůj look u značky Dolce & Gabbana. Ve spojení s okouzlujícími šperky byla jednou z nejlépe oblečených dam večera.

Naopak uznávaná herečka Helen Mirrenová tentokrát příliš nezaujala. Šaty s dlouhým rukávem poskládané pouze z flitrů působily v kombinaci s rozpuštěnými vlasy a čelenkou příliš mladistvě a herečce ubíraly na jejím přirozeném šarmu.

Více velkolepých rób naleznete ve videu nebo v galerii.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám