Hlavní obsah

Růžové vlasy jsou horkým trendem v Hollywoodu

Módní výstřelky se neomezují jen na oblečení či obuv, ale čas od času zasáhnou i vlasy. I když trendy na jednu stranu hlásají nadvládu přirozených účesů, hollywoodské hvězdy postihlo růžové šílenství. Růžovou lze spatřit v podobě decentních pramínků i jako barevnou helmu.

Foto: Profimedia.cz

Katy Perryové růžová docela sedí.

Článek

Do růžova se vybarvila asi jako první Katy Perryová a barvou rozhodně nešetřila. Extravagantní zpěvačka a idol náctiletých tím ovšem nejspíš nikoho nepřekvapila. Mění totiž svou image jako ponožky. Jenže krátce na to se s růžovými hlavami v Hollywoodu roztrhl pytel. Růžové propadly nečekaně například herečky Sienna Millerová, Kate Bosworthová či Dianna Agronová.

Už dřív dala po vzoru svého jména svým vlasům růžový nádech zpěvačka Pink. Růžová pohltila i Lilly Allenovou či Kelly Osbourneovou.

Foto: Profimedia.cz

Hip hopová a R and B zpěvačka Nicki Minaj

Foto: Profimedia.cz

Modelka, stylistka a návrhářska Audrey Kitchingová

Růžový odstín může být velmi lichotivý a každopádně učiní svou majitelku nepřehlédnutelnou. Procedura změny navíc nemusí být tak drastická. Speciální technikou lze docílit jen narůžovělého odlesku vlasů, který je méně náročný na údržbu.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lily Allenová v růžové

Například kombinace pastelových proužků s velmi blond vlasy je velmi módní a slušivá. "Růžová na vlasech je silným projevem," tvrdí pro server Daily Mail Francesco Fontana z Toni & Guy. "Výběr tak nepřirozeného barevného tónu vnese hravost do každého stylu a zcela změní vaši vizáž a působení na okolí," tvrdí kadeřník.

Foto: Profimedia.cz

Růžové propadla i Dianna Agronová.

Pokud je váš přirozený odstín tmavší než blond, budou vlasy muset být předem zesvětleny. To byste určitě měla svěřit profesionálovi, abyste měla jistotu, že se vám vlasy nezničí. "Každopádně u každé volby nepřirozené barvy se musíte připravit na časté návštěvy kadeřníka či časté nákupy barevného šampónu," varuje Fontana.

Foto: Profimedia.cz

Růžový nádech na blond vlasech zvolila herečka Sienna Millerová.

Stejně jako u jiných barev je klíčové vybrat ten správný odstín podle tónu pleti. Pomoci při tom může například i vizážista.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám