Hlavní obsah

Růžové kalhoty můžete obléknout na čtyři způsoby

Novinky, Eva Dvořáková

Do práce, na oběd, do společnosti i na víkend. Pokud vás lákají jarní slevy ke koupi nového oblečení, nechoďte bez rozmyslu. A vzhledem k tomu, že už tu máme jaro, ke kterému patří i barvy všeho druhu, vyhněte se černým kouskům a dejte svému šatníku nový nádech.

Foto: Archiv firem

Ideální outfit třeba na pracovní oběd nebo jinou společenskou událost: Růžové kalhoty, Mango 799 Kč. Bílý top, Lindex 899 Kč. Náhrdelník, H&M 499 Kč. Sandály na podpatku, Esprit 1999 Kč. Pastelově žlutá malá kabelka, Louis Vuitton.

Článek

Pokud chcete přesedlat s džínů a legín na další, podobně pohodlnou variantu, vyzkoušejte stylové, přesto elegantní a ležérní kalhoty. Pohrajte si s barvami a vyberte třeba veselou růžovou. I s takovou barvou můžete na poli módy čarovat. A hodí se i na vícero příležitostí. Černou nechte protentokrát v obchodě.

Do práce

Čeká vás náročný den v práci? Jakkoliv namáhavý den bude, je dobré do něj vstoupit s dobrou náladou i pocitem. Snad každá žena zná ty dny, kdy bezradně stojí u skříně a ne a ne si vybrat, co na sebe. A když se konečně po několika zoufalých minutách rozhodne, stejně se celý den necítí ve své kůži.

Pokud tedy víte, že den nebude zrovna procházka růžovým sadem, zvolte alespoň růžové kalhoty a o outiftu popřemýšlejte večer, před dnem D. Slaďte kalhoty s modrou košilí, a pokud chcete vypadat elegantně, obujte semišové béžové lodičky a krémovou kabelu. Přes košili pak podle příležitosti můžete přehodit buď kvalitní koženou bundu, nebo vypasované sako. A nezapomeňte na parfém. Oblíbená vůně by vás měla provázet každým dnem.

Foto: Archiv firem

Růžové kalhoty, Mango 799 Kč. Modrá halenka s mašlí, Esprit, 1499 Kč. Béžové lodičky, Asos. Kožená kabela do ruky, Salamander.

Na koktejl

Po náročném dni máte jen pár chvil na to, jít se domů převléci a pak hned spěcháte na příjemný večer strávený s přáteli nebo přítelem? Není problém. Kalhoty klidně ponechte, jen přezujte z elegantních lodiček do kožených sandálů na podpatku. Pokud se chystáte do klubu, pak zvolte žebrovaný krátký top s vyzývavými prostřihy.

Boty i top jsou velmi výraznými prvky, proto to nepřehánějte s doplňky. Klidně ale zaměřte pozornost na jeden výrazný designový skvost a nehty nalakujte červeným, nebo růžovým lakem. Anebo klidně tři prsty tak a dva druhou barvou. Červená a růžová k sobě patří.

Foto: Archiv firem

Růžové kalhoty, Mango 799 Kč. Laky na nehty s gelovým efektem, 129 Kč za kus. Kožené botsy na pdopatku s přeskami, Acne. Žebrovaný top na zip, H&M 499 Kč. Designový zlatý prsten, Antipearle, info o ceně na webu.

Na volný čas i na víkend

I o víkendu, nebo na procházku oceníte komfort, který vám mohou poskytnout plátěné kalhoty. Oblékněte k nim bílé řasené triko nebo jinou volnou tuniku, a nezapomeňte na brýle, pod kterými skryjete proflámovanou páteční noc. Přes rameno hoďte hnědou kabelu s třásněmi a na nohy nazujte oblíbené tenisky nebo baleríny. Ideální outfit na procházku, víkendovou návštěvu nebo výlet.

Foto: Archiv firem

Růžové kalhoty, Mango 799 Kč. Řasené triko s dlouhými rukávy, Vero Moda, prodává Zoot 399 Kč. Retro brýle, Parfois 379 Kč. Puntíkaté tenisky, CCC 299 Kč. Kabela s třásněmi, Parfois 1499 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Extravagantní plavky, které odhalují maximum

Pokud si myslíte, že v plaveckých areálech budete potkávat stále ženy v bikinách či jednodílných plavkách, které dokážou zakrýt i případné nedostatky postavy,...

Módní inspirace na jarem laděnou svatbu

Jaro a léto jsou roční období, která přirozeně lákají zamilované páry k tomu, aby společně stanuli před svatebním oltářem. Svateb je v tomto období nejvíce,...

Výběr článků

Načítám