Hlavní obsah

Pryč s nízkým sebevědomím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je zcela normální, že si každý z nás někdy připadá naprosto neschopný, ošklivý, tlustý, unavený cokoliv vymýšlet apod. Ostatní jsou v té chvíli proti nám špičkoví, krásní a úspěšní. Jde jen o to jak se člověk cítí. Potom i on může vyzařovat úžasné sebevědomí na sto mil daleko. Ale jak to udělat?

Článek

Jako první věc si zkuste úsměv. Nemusíte se na sebe smát dvě hodiny u zrcadla a říkat si, že vypadáte úžasně, ale stačí vyjít  ven a usmát se na prvního sympatického člověka, kterého potkáte. Uvidíte, že se na vás nezamračí a vám to zvedne náladu. 

Nebraňte se malému flirtu. Je dokázáno, že nezávazný flirt dokáže zvednout náladu i sebevědomí. Když vám zalichotí sympatický muž, začnete si samozřejmě připadat přitažlivá a žádoucí, proto byste neměla každého, kdo se na vás mile usměje ,odradit kamennou tváří, ale třeba si s ním popovídat o maličkostech.

Vždycky se najde někdo, kdo je horší než vy

Je naprosto normální, že když se ráno dvě hodiny snažíte nacpat do těsných kalhot a učesat si už dost odrostlý účes, nebudete si připadat zrovna jako královna krásy. Proto nečekejte až zhubnete a běžte si koupit kalhoty nové, v kterých si budete připadat pěkně hned. Kadeřník vám taky zaručeně zvedne náladu, protože není nad to, když vám hlavu umyje někdo jiný a ještě si s vámi popovídá o tom, co by vám zaručeně slušelo. Potom si zajděte na manikúru nebo si alespoň kupte nový lak na nehty.

A teď se podívejte kolem sebe. Určitě nejste tou nejošklivější ženou v okolí.

Reklama

Související témata:

Související články

Depresí netrpí jen duše, ale celé tělo

Všichni si občas stěžujeme na to, že máme depresi. Tento výraz obvykle používáme tehdy, když se nám nedaří, jsme smutní a unavení. Někdy může být depresivní...

Kvalitní podprsenka dokáže zázraky

Výrobci dobrých podprsenek patrně nikdy nepřijdou o svůj kšeft, protože nemálo právě na nich záleží, jak ženy vypadají nejen svlečené, ale hlavně oblečené....

Nápoje povzbuzující naší mysl

Většina lidí si svůj den bez užití nějakého prostředku, který by jim pomohl snadněji zvládnout běžný den, již nedokáže ani představit. Mezi takové prostředky...

Výběr článků

Načítám