Hlavní obsah

Příští sezónu budou trendy kalhotky s nohavičkami a korzety

– BRNO

Rády nosíte módní tanga? Pak vězte, že následující podzim a zimu 2009 je budete muset nahradit za kalhotky k pasu s nohavičkami. Podle francouzských odbornic na módní trendy Caroline Loiret a Sandrine Dervin právě toto spodní prádlo bude skutečně "in". Svůj návrat oslaví i korzety. U mužů i nadále zůstanou trendy tolik oblíbené trenky.

Foto: Victoria´s Secret, Novinky

Přestože prádlo zahalí více než dřív, ženy by neměly nic ztratit na svůdnosti, zmizet by však měla agresivní vyzývavost.

Článek

V následující zimní sezóně bude i nadále kladen důraz na ženskou siluetu a materiály těsně obepínající postavu. Velmi módní bude i tzv. univerzální prádlo, kdy top současně plní úlohu podprsenky a kalhotky jsou zároveň kalhotami.

Dominantní barvou v prádle zůstane černá, ale objeví se v daleko větší míře barvy – žlutá, hořčicová, modrá, fialová nebo zelená.

:. Bavlněné prádlo bude oblíbené u všech věkových kategorií...foto: ČTK

Tři trendové linie

Francouzské expertky představily tři trendové linie, které se v prádle promítnou. První nese název Bio Glamour a jejím ústředním mottem je „neformální luxus“.

"V šatníku by se tak mělo v daleko větší míře objevit materiálově kvalitní prádlo, které se podobá konfekci a umožní ženě, aby i v domácím prostředí a v elegantním oblečení mohla bez problémů například přijmout návštěvu," vysvětluje Sandrine Dervinová.

Foto: Victoria´s Secret, Novinky

Druhá linie nese název Obsession Contemoporaine a je inspirována obdobím secese.  

Prádlo a korzety, přestože zahalí více než dřív, by neměly nic ztratit na svůdnosti, zmizet by však měla agresivní vyzývavost. Přednost bude mít záhadná, mysteriózní žena," dodává Dervinová. 

Třetí trendový směr nese název Décadence Baroque a jejími znaky jsou barevnost a kvalitní materiály, například hedvábí či satén.

Foto: BVV, Novinky

:. Mužská nápaditost... foto: BVV

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám