Hlavní obsah

Při výběru pyžama vsaďte především na pohodlí, trendy jsou košile

Novinky, Eva Dvořáková

Postel je místo, kde by se každý měl cítit hlavně pohodlně. Existují nějaké trendy, co se týká nočního prádla? Anebo je vždy nejlepší spolehnout se hlavně na osobní komfort? Pohodlí je jednoznačně na prvním místě.

Foto: Archiv firmy

I na nočním prádle záleží. Top, F&F, 239 Kč

Článek

Pyžama příliš často nepodléhají trendům, jako například spodní prádlo, a i kdyby přece jen ano, lidé dávají přednost hlavně tomu, co se jim líbí a v čem se cítí nejpříjemněji. Na prvním místě je samozřejmě maximální komfort.

Někdo rád spává zcela bez oblečení, jiný preferuje tílka, někomu naopak vyhovuje spací overal nebo kraťásky a tričko, variant je nespočet. Opravdu nejdůležitější je, aby při spánku člověka nikde nic neškrtilo, neomezovalo v pohybu a aby mu zkrátka nic nerušilo sladké snění, kdy tělo nejvíce odpočívá a relaxuje.

Foto: Archiv firem

1. Lisca, info o ceně v butiku. 2. Eldar Arial, Zoot, 1269 Kč. 3. H&M, 299 Kč. 4. H&M, 599 Kč. 5. Lisca, info o ceně v butiku. 6. Lisca, info o ceně v butiku.

Pozor na materiál

Nevybírejte však jen podle toho, co se vám líbí. Řiďte se i materiálem a střihem nočního oblečení. Pokud se v noci potíte, rozhodně nekupujte pyžamo, které má ve svém složení umělá vlákna. Raději se zaměřte na kousky z bavlny, biobavlny či bambusu.

Stejně by ale měli volit i lidé s přecitlivělou pokožkou, alergici nebo ekzematici. Lidé s citlivou pokožkou mohou také vybírat ze široké škály bezešvého oblečení, tedy mohou kombinovat tričko či tílko a kalhotky, například oblíbené kousky s nohavičkou.

Foto: Archiv firem

1. Lipsy, Zoot, 1569 Kč. 2. Lindex, cena za set 849 Kč. 3. Dorothy Perkins, Zoot, 579 Kč. 4. F&F, cena za set 568 Kč. 5. Lisca, info o ceně v obchodě.

Trendy pánský styl

Pokud vás žádné zdravotní, ani jiné problémy neomezují, můžete se řídit tím, co se vám líbí. Vždy ale platí, že je nejlépe koupený kousek před nošením nejdříve vyprat a teprve potom jej obléknout do postele.

V poslední době jsou trendy především noční košile, které mohou být klasicky romantické, anebo uniformního pánského střihu s délkou po kolena a slušivým límečkem.

Foto: Archiv firem

1. H&M, 599 Kč. 2. F&F, 439 Kč. 3. Lindex, 699 Kč. 4. Lindex, 799 Kč. 5. Lisca, info o ceně v butiku. 6. F&F, 429 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám