Hlavní obsah

Podzimní streetstyle z hlavního města módy

Novinky, Linda Humlová

Uklidila jste všechna letní tílka a lehké šaty do skříně a s hrůzou jste zjistila, že zkrátka nemáte co na sebe? Podívejte se s námi do hlavního města módy a inspirujte se šatníkem stylových Pařížanek.

Foto: Profimedia.cz

Blogerka Negin Mirsalehiová

Článek

Paříž je mekkou módy, a proto není divu, že tamější obyvatelky vkus jako by už dostaly do vínku. Minulý týden tam navíc proběhl týden módy, o inspiraci tudíž nebyla nouze. Jaké trendy převažovaly?

Vzorovaná saka i kabáty

Saka patří k povinné výbavě podzimního šatníku. Není proto divu, že si tento nadčasový a prudce elegantní kousek zamilovaly i Francouzky. Konkrétně pak károvaná navíc letos slaví svůj velkolepý comeback.

Noste je společně s tenkým černým roláčkem či obyčejným tričkem a doplňte je vypasovanými či naopak volnými džíny.

Foto: Profimedia.cz

Saka byla k vidění doslova na každém rohu.

Až se ochladí, pak neváhejte a zvažte investici do kostkovaného kabátu. Ten ozvláštní každý outfit a navíc v něm budete vypadat nenuceně a šik.

Alternativou ke kostce může být vzor kohoutí stopy, který působí rovněž elegantním a nadčasovým dojmem.

Foto: Profimedia.cz

Kabát se vzorem kohoutí stopy

 Štras i čelenky

Co se týče doplňků, nejpatrnější byl jednoznačně návrat nejrůznějších ozdob do vlasů, a především pak čelenek.

Zapomeňte ale na tenké z plastu, které se nosily zejména na přelomu tisíciletí. Trendům vládnou velkolepé tlusté čelenky z nejrůznějších materiálů, ideálně ještě s ozdobami.

Foto: Profimedia.cz

Sponka z perel

Dále se ulice Paříže staly doslova rájem pro všechny „straky“, které mají rády vše, co se třpytí. Výrazným trendem podzimní, ale i nadcházející zimní sezony je totiž štras, který byl k vidění jak na oblečení, tak na doplňcích.

Konkrétně štrasové náušnice se staly doslova letošním „must have“. Jejich výhodou je, že dokážou dodat na glamour stylu i jednoduchému bílému tričku a džínům. Ještě více módní inspirace naleznete v galerii.

Foto: Profimedia.cz

Štrasové náušnice

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám