Hlavní obsah

Plné a pevné rty dokáží ženu omladit hned o několik let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Edinburgh

Sexualitu a ženskost neurčují jen velká ňadra, útlý pas a pevný zadeček. Podle vědců svou úlohu sehrávají i výrazné a plné rty, které navíc dokáží tváři propůjčit mladistvost. Uvědomovala si to i kdysi Marilyn Monroe, která ráda používala nejen výrazně rudé rtěnky, ale dokonce si rty nechala zvětšovat pomocí kolagenových injekcí.

Foto: Profimedia.cz

Plné a výrazné rty dodají na atraktivitě každé ženy. Navíc díky nim i žena vypadá mnohem mladší, než ve skutečnosti je.

Článek

I když má totiž žena vrásky, váčky pod očima a šedivé vlasy, růžové a pevné rty její vzhled omladí o řadu let.

„Hledali jsme lidi, kteří vypadají velmi mladistvě na svůj věk. Potom jsme se zaměřili na jejich tvář a konkrétně i na rozdíly v jejich rtech. Je to znak, který je silně geneticky ovlivněn a relativně snadno měřitelný,“ tvrdí David Gunn ze společnosti Unilever, jenž vedl studii na sedmi světových univerzitách.

Nebraňte se výrazným rtěnkám

Muži i ženy mají nejplnější rty na počátku dospělosti. Ale jak člověk stárne a to zejména mezi třiceti a čtyřiceti roky věku života, se jejich pevnost a objem výrazně snižuje.

A právě proto ten, kdo si i ve vyšším věku uchová plné a pevné rty, vypadá mnohem mladší, než je jeho skutečný věk.

Chcete-li být tedy sexy i ve vyšším věku, nebraňte se výrazným rtěnkách a pokud vám to finanční situace dovolí, pak ani rukám plastických chirurgů. I ten nejmenší možný zákrok vás může omladit o několik let a navíc vám dodat na atraktivitě.

Reklama

Související témata:

Související články

Ženské pozadí je symbolem atraktivity

Zadek a ňadra patří mezi tzv. přednosti ženské krásy a sexuality. Přestože ve společnosti panuje věčný spor o tom, co je pro muže z těchto dvou částí...

Výběr článků

Načítám