Hlavní obsah

Pět nejšílenějších parfémů světa

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý má svou oblíbenou vůni, která ale může být pro někoho jiného přímo nesnesitelná. Zvláště jedná-li se o originální vůně lidí, jež touží vystoupit z řady. Dokážete si představit, že byste voněli třeba jako lahodný sendvič z fast foodu či oblíbený sýr? Pak právě pro vás společnost Parfums.cz připravila pět nejoriginálnějších a vlastně i nejšílenějších parfémů u nás i ve světě.

Foto: Novinky

Některé originální vůně mohou člověka dost překvapit.

Článek

1. Vůně čerstvě ugrilovaného masa

Pokud máte rádi jídlo z fast foodu, pak právě pro vás americký výrobce Burger King připravil speciální vůni, o které tvrdí, že se jedná o vůni svádění s lehkým nádechem plamenem pečeného masa.

 2. Vůně vína

Milovníky vína pak jistě příjemně překvapí vůně, již vyrobil český vinařský závod Znovín Znojmo. Ten pro fanoušky připravil řadu parfémů, které se podobají oblíbeným odrůdám vína. Takže pokud půjdete po ulici a najednou vám bude připadat, že jste prošli kolem vinotéky, nemusí to být vždy pravda.

 3. Vůně sýrů

Britská společnost Stilton zase vyvinula řadu parfémů mající připomínat oblíbené sýry. Takový čerstvý parmazán by mohl určitě pěkně vonět, ale zkuste se zamyslet, jak by to vypadalo třeba u olomouckých syrečků.

 4. Vůně vyjadřující politický názor

Zajímáte se o politiku? A chcete svůj názor veřejně sdělit svému okolí? Pak jistě oceníte vůně, jež dokáží charakterizovat, zda patříte mezi "levičáky", "pravičáky" či "nezávislé".

 5. Sex, drogy a rock´n´roll

Pokud patříte mezi fandy rockové skupiny Kiss a přitahuje vás pomyšlení na upocené rockery, pak máte jedinečnou možnost koupit na amazon.com „parfém“, který je mixem pachů všech čtyř členů kapely KISS.

Přečtěte si také: Ultrazvuk umí odhalit Downův syndrom
Metoda kombinovaného screeningu, jež využívá ultrazvukové vyšetření, umožní diagnostiku postižení plodu již na konci třetího měsíce těhotenství. Více se dočtete ve čtvrtek v deníku Právo (příloha Café). (inzerce)

Anketa

Jaká z těchto vůní vás zaujala?
Vůně grilovaného masa
11,8 %
Vůně vína
14,1 %
Vůně sýrů
1,2 %
Vůně politického názoru
3,3 %
Vůně členů kapely KISS
4,6 %
Žádná
41,6 %
Brrr, to je hnus
23,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 17033 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám