Hlavní obsah

Odolejte větru i dešti ve stylovém oblečení

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani léto není zárukou stále modré oblohy a tropických teplot. Co dělat, když se počasí zkazí? Nestyďte se vytáhnout na pomoc stylové holínky, větrovky či parky. Jak je nosit do města, aniž byste si připadala, že jste se právě vrátila z lesa s plným košíkem hub?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Gant

Článek

Tajemství městského sportovně-elegantního stylu spočívá ve výběru kousků, které na první pohled nepůsobí sportovně, ale přesto v sobě skrývají benefity funkčních materiálů.

Foto: archiv firem

Modrý trenčkot, Zoot, 1226 Kč. Pláštěnka, Gant, 10 499 Kč. Džíny, Esprit, 1699 Kč. Kalhoty, H&M, 349 Kč. Holínky modré, Tchibo, 499 Kč. Puntíkaté holínky, 599 Kč. Batoh, Fjällräven, 2390 Kč.

Místo klasické šusťákovky s reflexními prvky a velkým logem sportovní firmy se raději spolehněte na stylovou parku, minimalistickou pláštěnku či nepromokavý baloňák.

Foto: archiv firmy

Funkční kabát, Tchibo, 1999 Kč.

Jako spodek přitom můžete zvolit pohodlné úzké džíny s elastenem, které se dají jednoduše zasoukat i do úzkých voděodolných gumáků. Ty opět vybírejte s citem. Do opravdového nečasu se hodí vysoké jednobarevné modely.

Foto: archiv firem

Trenčkot, Gant, orientační cena 10 000 Kč. Parka, Zara, 799 Kč. Zelené holínky, Different, 1295 Kč. Holínky fialové, Hunter (prodává Eobuv), 2703 Kč. Černé kalhoty, Zara, 699 Kč. Šedé džíny, Zara, 799 Kč.

Na lehké poprchávání pak stačí elegantní kotníčkové modely, které společně s tlustými ponožkami můžete pohodlně využít i v zimě.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Camel Active

Foto: archiv firem

Bunda černá, H&M, 749 Kč. Bunda, Kari Traa 2249 Kč. Mikina, Gant, 2099 Kč. Tepláky, Kari Traa, 1124 Kč. Holínky, Hunter (prodává Eobuv), 2639 Kč.

Svůj look dotvořte pomocí stylového batůžku. Opět se snažte vyhnout sportovně vyhlížejícím modelům a raději zvolte městský styl batohu, který se hodí jak na procházky, tak do práce.

Foto: archiv firem

Bunda modrá, Hannah, 2490 Kč. Bunda zelená, H&M, 1049 Kč. Červený svetr, Gant, 2519 Kč. Holínky, Hunter (prodává Eobuv), 2510 Kč. Batoh, Fjällräven, 4690 Kč

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Pohodlné podpatky aneb Objevte kouzlo klínků

Sháníte pohodlné letní boty, které opticky prodlouží vaši postavu, ale zároveň vás v nich nebudou bolet nohy? Pak je načase si pořídit nesmrtelné sandálky na...

Výběr článků

Načítám