Hlavní obsah

Odložené věci i hračky po velkém úklidu mohou potěšit potřebné

Novinky, das

S předvánočním úklidem přichází čas i na třídění hraček a oblečení a utváření tak místa pro věci nové. Pokud chystáte také inventuru svých skříní a nevíte, co s vyřazeným šatstvem, obuví či dětskými hračkami, pak máme pro vás výborný tip. Zbavíte se zbytečností a zároveň uděláte radost lidem v tísni.

Článek

V pražském obchodním centru Šestka, v Praze – Ruzyni, byl nedávno přistavěn červený sběrný kontejner Armády spásy, do kterého mohou všichni své oblečení odkládat s dobrým pocitem, že bude dále využito a navíc pomůže.

Kromě oblečení se do kontejneru mohou odkládat také hračky, se kterými si už děti nehrají. Hračky tak udělají radost i dalším dětem z azylových domů, které rozhodně nemají tolik možností, jako děti z běžných rodin.

Jaké věci azylové domy nejvíce ocení?

Jedná se především o oblečení a obuv pro ženy i děti, ale také povlečení, prostěradla, ručníky či utěrky. Nazmar nepřijde ani mužské oblečení.

Děcka navíc ocení hračky, ale i sportovní vybavení jako jsou brusle či odstrkovadla.

„Je báječné, že se všichni mohou aktivně zapojit a udělat něco pro dobrou věc. Všechno oblečení, obuv i hračky, které zákazníci vloží do sběrného kontejneru, budou ještě dál sloužit lidem, kteří si vlastní nové věci momentálně nemohou dovolit," pochvaluje si aktivitu obchodního centra patronka azylových domů Armády Spásy Ilona Csáková.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám