Hlavní obsah

OBRAZEM: Proměny topmodelky Petry Němcové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka Petra Němcová patří mezi nejkrásnější a nejsledovanější Češky současnosti a to nejen u nás doma, ale i ve světě. Její předností není jen přirozená krása a charisma, ale také skromnost a ochota pomáhat. V poslední době se ale postarala o mediální rozruch hlavně díky svému novému účesu. Podívejte se s námi, jak se Petra postupně proměňovala.

Foto: Profimedia.cz

Petra Němcová a její poslední image.

Článek

Petra vždy toužila být modelkou a s troškou štěstí toho dosáhla velmi záhy po ukončení střední školy. Přestože se stala ve světě velmi úspěšnou modelkou již při začátku své kariéry, dveře do Top modelingu se jí otevřely, až poté, co se stala tváří roku časopisu Sports llustrated a to v roce 2003.

Petra rozhodně nepatří mezi vychrtlé anorektické modelky, spíše naopak ji zdobí krásné ženské tvary. Sama však přiznává, že za její štíhlostí stojí nejen neustálý pohyb, ale také velmi časté diety.

Do povědomí české veřejnosti se dostala v roce 2004 díky katastrofální vlně Tsunami, kterou sama zázračně přežila, ale přišla o svou životní lásku fotografa Simona Atleeho. V té době se rozhodla vrátit na přehlídková mola, jen kvůli tomu, aby získala dostatek peněz pro svou nadaci, která dodnes pomáhá především lidem postiženým Tsunami.

Vzhled je pro Petru velmi důležitý - živí ji a umožňuje jí splňovat si své sny. Každou svou proměnu musí konzultovat se svými vizážisty a agenty, přesto se nebojí experimentovat a například barvu vlasů mění poměrně často. Podívejte se s námi, jak se Petra postupně proměňovala.

:.Petra Němcová v dubnu 2008. Se svou blond hřívou slavila úspěchy především na nejrůznějších párty. foto: Profimedia

:.Petra Němcová velmi ráda předvádí spodní prádlo, na fotce v prádle od La Senza. Foto: Famous

:.Petra Němcová koncem roku 2007. Foto: Profimedia

:.V roce 2007 na Karlovarském filmovém fetivalu.foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

:.Petra Němcová jako Kleopatra. foto: Profimedia

:.Přirozená kráska v roce 2006.foto: Profimedia

Reklama

Související témata:

Související články

Rozchod. Němcová skončila s Bluntem

Česká modelka Petra Němcová a britský zpěvák James Blunt se rozešli. Napsal to v úterý americký časopis People s odvoláním na zdroj blízký Bluntovi. Podle...

Výběr článků

Načítám