Hlavní obsah

OBRAZEM: Muž v každém věku může vypadat elegantně a přitom sexy

Právo, Jana Tomsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak se zdá, žádná revoluce v pánském oblékání nehrozí. Nedbalost v pravém slova smyslu je téměř opovrženíhodná, zato vybroušená do elegance nemá konkurenci. Věk tu nehraje roli.

Článek

Nová pánská móda stojí na hře s barvami a vytváření zajímavých kombinací. Trendem je méně formálnosti a více osobitosti.

Elegance neznamená nudu

Celková módní linie se vyznačuje polopřiléhavým střihem a úhledností, nikoli však přehnanou. Svěží nápady se cení.

Kalhoty jsou štíhlé, sámky se na nich teď nenosí.

:.Kapsy sportovních kalhot s jemným kárem typu esterházy se zapínají na suché zipy, pas i spodní okraj nohavic se dají stáhnout šňůrkou. Bonprix, 599 Kč

Z barev přichází ke slovu modrá, červená, žlutá, nechybí ani zelená a fialová. Výraznější odstíny se vždy kombinují s klidnými, s antracitovou, šedou, béžovou a v létě pak s bílou.

:.Jemný pulovr ve výrazné modré barvě slušivě osvěží pánskou garderobu. s. Oliver, 1099 Kč

Široké uplatnění nacházejí košile s krátkým rukávem v klasické bílé i jiných barvách. Jejich rovnocenným soupeřem jsou tzv. pólokošile čili košilová trika, vhodná také do saka.

:.Kvalitní košile s krátkým rukávem a nakládanou kapsou je nezbytnou součástí ležérního oblečení pro teplé dny. Bílá pak obzvlášť. Blažek, 1490 Kč

K oblekové košili patří kravaty o odstín tmavší, často se na nich střídá matný povrch s lesklým. Kravatová spona upadla momentálně v nemilost.

:.Materiál, na kterém se kombinují různé druhy proužků, vypadá zajímavě na saku, kombinovaném s jednobarevnými kalhotami. Bonprix, 640 Kč

Módní jsou lehké pulovry s výstřihem kulatým i do véčka nebo se stojákem na zip. V kombinaci s košilí a kravatou je lze vzít i při formální příležitosti, doplněné trikem s límečkem jsou určeny pro volný čas.

:.Elegantní svetr se stojáčkem se hodí k různým typům kalhot a ideálně doplňuje jak sako, tak bundu. Bonprix, 349 Kč

Jako novinka přicházejí jemné kostky v tlumených tónech na kalhotách, bundách a různých kabátcích. Módně oblečený muž neupoutá pozornost výstředností, ale dokonalým sladěním všeho, co má na sobě.

Reklama

Související témata:

Související články

Punčochy patří i do mužského šatníku

Punčochy patří i do šatníku mužů, hlásá webová prezentace, která nabízí celou řadu fotografií, návodů a odkazů na prodejce punčoch pro pány. Bohaté ilustrace...

Výběr článků

Načítám