Hlavní obsah

OBRAZEM : Módní značka Klára Nademlýnská slaví desáté výročí

Novinky, das

Klára Nademlýnská patří mezi naše přední návrhářky, jež sklízí úspěchy nejen u nás ale i ve světě. Je to právě 10 let, kdy otevřela svůj první butik s luxusní pret-a-porter módou v Dlouhé ulici, aniž by tušila, že tím zakládá módní čtvrť, kam se postupně nastěhují další módní obchody a značky.

Foto: www.klaranademlynska.cz, Novinky

Nejnovější kolekce Kláry Nademlýnské zima 2008 v sobě odráží kombinaci nálady 70. a 90. let.

Článek

“Když se podívám zpátky, vidím, že jsem v mnoha věcech byla hlavně zamilovaně nadšená. Netušila jsem, kolik neprospaných nocí mám před sebou,” vzpomíná Klára Nademlýnská s úsměvem. Dnes ukončuje rekonstrukci svého butiku, tak aby mohla vstoupit do nové dekády v novém.

Oficiální otevření butiku se bude konat v říjnu a při té příležitosti Klára Nademlýnská uspořádá slavnostní koktejl, kde také představí nejnovější kolekci Podzim/Zima 08-09. Její tváří je opět Tereza Maxová, která má podle návrhářky zajímavý obličej, své charisma a pozitivní přístup k životu, a tím je ideálním spojením zevnějšku a vnitřní povahy.

Náhled do nové kolekce

Barvy se na zimní období opět ztmaví - dominuje antracitová, černá, noční modrá, purpurová a barva lilku. Osvěžené jsou sytě pastelovými barvami, mezi kterými je horčicově žlutá, královsky modrá i barevné potisky na hedvábí.

“Modely jsou jakoby půjčené z pánského oblečení, ale celkový pocit zůstává ženský, luxusní glamour,” popisuje návrhářka.

Atmosférou v sobě nová kolekce kombinuje pozitivní náhled do budoucnosti, který byl typický 70. letům, a minimalismus let devadesátých. Každá Klářina kolekce je jiná, inspirovaná jiným tématem či náladou, ale zároveň na sebe všechny nepřímo navazují.

“Moje móda je zdánlivě jednoduchá, ale má silný, osobitý charakter. Když navrhuju novou kolekci, vycházím z mé nálady, vjemů kolem mě, pocitů, které prožívám. Pokaždé objevuju něco nového, odlišného, nový náboj, ale zároveň zůstávám sama sebou,” dodává.

Ze známých osobností, které si oblíbily oblečení Kláry Nademlýnské, jmenujme Libuši Šmuclerovou, Annu Geislerovou, Daru Rolins, Petru Němcovou či Báru Basikovou.

:.Kalhotový kostým tvoří základ aktuální kolekce Kláry Nademlýnské.foto: Novinky/ www.klaranademlynska.cz

:.Klára Nademlýnská se inspirovala klasickou krejčovinou. V kolekci se objevuje hodně vlněných látek, sak a kabátů.foto: Novinky/ www.klaranademlynska.cz

:.Klasická krejčovina kombinovaná s ženskou křehkostí a velkým důrazem na detailfoto: Novinky/ www.klaranademlynska.cz

:.Šaty z hedvábí s barevnými potiskyfoto: Novinky/ www.klaranademlynska.cz

:. Oblečení Kláry Nademlýnské nosí hlavně ženy, které se nebojí lišit, chtějí nosit něco originálního a zároveň feminního a netouží potkávat své oblečení na jiných lidech.foto: Novinky/ www.klaranademlynska.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám