Hlavní obsah

Oblékněte neodmyslitelnou barvu léta

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K létu neodmyslitelně patří žlutá barva, a to zejména proto, že je barvou slunce. Bohužel je v šatnících k nalezení spíše výjimečně, a to je velká škoda. I s tak výrazným kouskem jde totiž udělat spousta parády. Odstín oblečení vybírejte podle barvy vaší pleti.

Foto: Archiv firmy

Šaty zleva: 1050 Kč, 2205 Kč, 3025 Kč, vše Tamsin

Článek

Jak nosit žlutou? Hořčicové odstíny a teplá jantarová dobře fungují s opáleným tělem. Pastelové světlé barvy naopak sednou bledší pleti, nebo pokožce těsně před opálením.

Foto: Archiv firem

1. F&F, 199 Kč. 2. F&F, 379 Kč. 3. Dorothy Perkins, Zoot, 729 Kč. 4. Dorothy Perkins, Zoot, 729 Kč.

Zkombinujte barvy dohromady

Jde zkombinovat několik odstínů dohromady? Rozhodně ano. Využijte seprané džíny s děrováním na stehnech s hořčicovým trikem a lehkou parkou. Na rameno zavěste světlou kabelku. Pokud máte odvahu, balerínky obujte ve zlaté barvě.

Foto: Archiv firem

Baleríny, Crocs, 1520 Kč. Trenčkot, Reserved, info o ceně v obchodě. Tričko, F&F, 329 Kč. Kraťasy Cars, Zoot, 999 Kč. Kabela Desigual, Zoot, 1299 Kč.

Šaty – letní nezbytnost

Na pláž, do kanceláře, na večírek i do společnosti. Šaty se se stoupajícími teplotami opět hojně hlásí o slovo. Podle stupně opálení pokožky vyberte ten nejlepší odstín. Kombinujte dohromady se světlými barvami: bílou, béžovou, meruňkovou, šedou či stříbrnou, bez ohledu na odstín kousku.

Foto: Archiv firem

1. Bonprix, 549 Kč. 2. Bonprix, 629 Kč. 3. Tamsin London, 1390 Kč. 4. AXL Paris, Zoot, 1439 Kč.

Ven, na procházku i do kanceláře

K bílému topu můžete obléknout krajkové šortky nebo romantickou sukni. Na procházku po městě volte áčkový střih s neonově žlutým vzorem. Pro obchodní schůzku anebo jako součást kancelářského outfitu se pro změnu hodí pouzdrová semišová v barvě hořčice.

Foto: Archiv firem

1. H&M, 439 Kč. 2. H&M, 599 Kč. 3. Closet, Zoot, 1939 Kč. 4. F&F, 129 Kč.

Květinová formalita

Na méně formální jednání oblékněte kalhoty společenského střihu ve žluté barvě doplněné výrazným vzorem rozkvetlých květin. Doplňte o bílou košili a lehký svetřík, samozřejmostí je jednoduše střižená kabelka.

Pokud máte odvahu, na nohu neobouvejte bílé, ale světle zelené sandálky se smaragdovými kameny, které krásně ozdobí a příjemně doladí florální motiv.

Foto: Archiv firem

Boty, Humanic, 2299 Kč. Svetřík Vila, Zoot, Kabelka Mat&Natt, Urbanlux, info o ceně na webu. Kalhoty, F&F, 529 Kč.

Jasný krok

Milujete barevné boty? Osvěžte svůj botník šťavnatou žlutou. V obchodech jsou k mání sytě žluté kousky v podobě tenisek, ale i o něco více elegantní boty na podpatku v temnější, jantarové barvě.

Foto: Archiv firem

1. Adidas Stan Smith, Answear, 2499 Kč. 2. Topshop, info o ceně v obchodě. 3. Converse, 1890 Kč. 4. Mango, 549 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám