Hlavní obsah

Novým trendem budoucích nevěst se stává omlazení rukou

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S velmi důležitým okamžikem svého života se ráda pochlubí spousta lidí. A co pak vyfotit se se zásnubním prstenem, nejlépe, pokud ho zdobí honosný diamant? A kamarádky pukají závistí. Jenomže aby to budoucí nevěsty dohnaly k dokonalosti, samotné fotce předchází ještě bolestivá procedura.

Foto: Profimedia.cz

Ženy se chtějí pochlubit zásnubním prstenem, nejdříve ale podstupují proceduru na vyhlazení rukou.

Článek

„Právě jsem se zasnoubila,” hlásají dámy pomocí fotek na sociálních sítích. Jenomže mnoho z nich podstupuje předtím zdánlivě drobnou, ale pro některé velmi důležitou kosmetickou úpravu ruky.

Fotit si zásnubní prsten je trend, který se rozmohl především mezi zahraničními celebritami. Ty se mezi sebou musely pochlubit i porovnat, jaká má vetší diamant a naopak.

Kosmetická chirurgie nabízí budoucím nevěstám pomoc, když se jim jejich ruce zdají nedokonalé nebo s nimi nejsou spokojené. Proces zahrnuje injekce s výplní zvanou Juvederm, která se ke stejným účelům, tedy k vyplnění a mladšímu vzhledu, používá i u obličeje. To v praxi znamená, že stejnou látkou lze vyplnit a vyhladit vrásky a získat tak mladistvější vzhled jak v obličeji, tak i na rukou.

Na rukou je nejvíce vidět naše stárnutí

Procedura trvá pět až deset minut a zaplatíte za ni 800 liber (zhruba 27 000 Kč). Tedy další poměrně dost nákladná položka na svatebním seznamu. Tento druh zákroku letí především v Americe a Británii. „Jsou to hlavně ruce, na kterých je stárnutí nejvíce vidět,” říká americký dermatolog Ariel Ostad pro shape.com a tvrdí, že ruka po zákroku vypadá baculatější a svým vzhledem „omládne” až o deset let.

Každopádně vzhledem k ceně i ostatním výdajům za plánovanou svatbu se tento trend zdá být poněkud zbytečným a nesmyslným. V dnešní době, kdy u fotoaparátů a mobilů existují nejrůznější filtry, je zřejmě jednodušší zvolit tuto, levnou a nebolestivou formu sdělení šťastné události.

Reklama

Výběr článků

Načítám