Hlavní obsah

Nové módní značky na trhu nejen pro mladé

Novinky, DaS

Na český trh vstupují dvě nové módní značky zaměřené na exkluzivní a originální trendy. Italská party móda GURU je určena především lidem, kteří mají rádi svěží italský styl oblékání a mezinárodní módní značka MONTON, která se orientuje především na zákazníky s vlastním názorem, jenž hledají unikátní styl a kvalitu.

Článek

GURU

- představuje nejen módu, ale také životní styl a postoj. Značka oslovuje lidi, kteří se chtějí bavit, mají rádi noční život a nevšední zážitky. Širokou nabídku pro denní nošení či noční život tvoří znovuobjevené klasické kousky oblečení a nečekané kombinace ovlivněné stylem 50. let. Pozornost si zaslouží nevšední grafika, která byla inspirována gotikou a působí temným a tajemným dojmem.

Aktuální pánské kolekci vévodí bílá, černá, šedá, béžová a modrá barva. Patrné jsou především na svetrech, košilích, kožených částech oblečení, vlně, bavlně, umělých materiálech a nylonu.

V dámské kolekci se mísí jednak tmavé barvy jako jsou černá, hnědá, šedá, ale objeví se zde i světlejší tóny v různých odstínech. Jde například o starorůžovou určenou pro noční život, světle fialovou, stříbrnou, žlutou v barvě velbloudí srsti, koňakovou a různé kombinace lesklých a matných tkanin.

Foto: GURU - podzim/zima 2007

MONTON

- nabízí dynamickou módu určenou pro pracovní příležitosti i volný čas zaměřující se nejen na dámskou a pánskou módu, ale také spodní prádlo, doplňky a obuv. Každý měsíc má novou kolekci, novinky jsou dodávány do obchodů každý týden.

Podzimní dámská kolekce je inspirovaná především filmy a ulicemi velkoměst jako je Paříž, Milán a Londýn. Základní barvou je černá, podtržená bílou, červenou nebo tmavě modrou.

Pánská kolekce je inspirována Itálií. Způsob a styl oblékání, kterým se vyznačují italští muži je prostý, leč vysoce elegantní. Jednoduché, dobře zkombinované věci umožňují se více zaměřit na malé detaily a materiály. Základními barvami pro formální styl jsou černá a bílá. Pro neformální módu pak měkké, tmavě zelená a hnědá, olivová, přírodní bílá.

Tuto módu můžete vidět od 25. října v obchodním centru Palladium v Praze.

Foto: MONTON - podzim/zima 2007

Reklama

Související témata:

Související články

Blanka Matragi vytváří šaty ze skla a kamene

Šaty ze skla a kamene jsou novou originální tvorbou módní návrhářky Blanky Matragi. Světově proslulá česká designérka, jež obléká královské rodiny v Perském...

Módní trendy se vrací k přírodě

Šedá, neutrální písková, modrošedá a velmi tmavá modř jsou barvy, které budou vládnout šatníku příští léto. Módu ovládnou futuristické motivy globální etniky,...

Výběr článků

Načítám