Hlavní obsah

Nová módní vlna odhaluje ženská ňadra

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako lavina se světem slavných šíří nový hit. Mnoho slavných žen obléká pánský styl. Jako muži ale ani zdaleka nevypadají. Pod sakem jsou totiž většinou úplně nahé. Není tedy úplně neobvyklé, když sem tam nějaké krásné ženě vykoukne zpod saka kousek ňadra.

Foto: Profimedia.cz

Celebrity si oblíbily saka. Ty odvážnější ale pod ně nenosí vůbec nic.

Článek

Mnoho žen nosí sako jako každodenní součást oblečení. Většinou ho ale dámy oblékají na formální příležitosti, do práce, na schůzku nebo ke zkouškám. Na trhu jsou ale už i sportovnější verze, které se dají obléci k šatům, sukni, ale i volnočasovým džínám.

Pokud jste milovnicí barev, i vy si přijdete na své. Saka v obchodech objevíte ve všech možných barevných kombinacích, ale i s potisky, barevnými klopami nebo výšivkami. V teplých měsících může tento svršek, který se těší velké oblíbenosti zejména u žen, posloužit podobně jako třeba mikina nebo lehká bundička.

Foto: Profimedia.cz

Francouzská modelka Sarah Marshallová

Hluboké výstřihy se zkrátka nosily vždy, ale momentálně je velký trend obléknout místo šatů nebo tuniky s nekonečným dekoltem obyčejné a vypasované sako. Tuto módní záležitost nemohl na trh uvést nikdo jiný než slavné ženy, pro které je extravagance téměř denním chlebem. Těžko si ale představit, jestli se tento nový, poněkud vyzývavý, módní trend může objevit na českých ulicích.

Foto: Profimedia.cz

Alicia Keysová

Foto: Profimedia.cz

Miley Cyrusová

Foto: Profimedia.cz

Olivia Wildeová

Foto: Profimedia.cz

Rihanna

Foto: Profimedia.cz

Cheryl Coleová

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám