Hlavní obsah

Nejvýraznější róby z předávání hudebních cen Grammy 2020

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V noci z neděle 26. na pondělí 27. ledna se ve Staples Center v americkém Los Angeles odehrálo slavnostní udílení nejznámějších hudebních cen Grammy 2020. Letošního 62. ročníku se zúčastnilo velké množství celebrit celosvětové hudební scény. Prohlédněte si róby, které upoutaly největší pozornost nejen u módních kritiků.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Celebrity a jejich róby na udílení cen GrammyVideo: Reuters

 
Článek

V záři reflektorů

Jednou z největších hvězd byla manželka zpěváka Johna Legenda, modelka Chrissy Teigenová, která vsadila na oslnivou oranžovou róbu s volánkovými rukávy, hlubokým výstřihem i rozparkem.

Dokonalou postavu předvedla v mini šatech bez ramínek padesátiletá zpěvačka Gwen Stefani. Vysoké lakované kozačky nad kolena přidaly na extravaganci a zároveň ladily ke zpěvaččině platinové hřívě.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: modelka Chrissy Teigenová, zpěvačka Gwen Stefani, zpěvačka Ariana Grande

Nejobjemnější róbu večera pak předvedla jednoznačně zpěvačka Ariana Grande, která zvolila světle modrý tylový model od návrháře Giambattisty Valliho.

 Zrádné flitry

Na rudém koberci nechyběly ani celebrity oděné do flitrů. Vsadila na ně například zpěvačka Lana Del Rey, která si tentokrát oblékla poměrně konzervativní róbu, kterou doplnila vyčesanými vlasy do drdolu. Celkový styling zpěvačce zbytečně přidával léta.

Další nepříliš povedený outfit předvedla modelka a herečka Priyanka Chopraová. Ta si oblékla orientálně vyhlížející róbu, které dominoval výrazný výstřih sahající až pod linii pupíku. Neforemné rukávy a řasení v oblasti boků modelce zbytečně přidávaly na váze.

Tři pařížské přehlídky, které vám vezmou dech

Styl

Německa modelka Heidi Klumová si oblékla osvědčený model v podobě obtažených třpytivých šatů. Celek doplnila jednoduchými páskovými sandály a výrazným kouřovým líčením.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: zpěvačka Lana Del Rey, modelka a herečka Priyanka Chopraová s manželem, modelka Heidi Klumová

Sázka na minimalismus

To, že v jednoduchosti je krása, potvrdila modelka Grace Elizabethová, která si oblékla jednoduché třpytivé šaty s výstřihem typu voda. Trendy plastové střevíčky pak daly vyniknout jejím gazelím nožkám.

Zpěvačka Dua Lipa vsadila na jednoduché saténové šaty v barvě slonové kosti od návrháře Alexandera Wanga. Jediným výrazným prvkem bylo zpěvaččino modré líčení.

Modelka Alessandra Ambrosiová zvolila geometrický look a zajímavě řešené asymetrické šaty. Třešničkou na dortu pak byly obdélníkové diamantové náušnice, které se s šaty skvěle doplňovaly.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: modelka Grace Elizabethová, zpěvačka Dua Lipa, modelka Alessandra Ambrosiová

V kostýmu

Některé celebrity zvolily místo šatů obleky připomínající kostýmy na Halloween. Příkladem byl zpěvák Lil Nas, který se na cenách objevil jako růžový kovboj, nebo Billy Porter, který si na sebe oblékl outfit, jenž připomínal visací lustr.

Extravagance se nebála ani několikanásobně oceněná zpěvačka Billie Eilish, která na akci dorazila v neonově zeleno-černém obleku značky Gucci, jenž barevně ladil s jejím typickým účesem.

Grammy ve stínu smrti Bryanta ovládla zpěvačka Billie Eilish

Kultura
Foto: Profimedia.cz

Zleva: zpěvák Lil Nas, zpěvačka Billie Eilish, zpěvák Billy Porter

Reklama

Související články

Kdo oslnil a pohořel na Zlatých glóbech 2020

V pondělí 6. ledna ráno se v americkém Beverly Hills konal 77. ročník slavnostního předávání filmových a televizních cen - Zlatých glóbů. Jaké známé osobnosti...

Výběr článků

Načítám