Hlavní obsah

Nejkrásnější šaty celebrit z charitativního večera v Los Angeles

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V noci ze soboty devátého na neděli desátého listopadu se v americkém Los Angeles uskutečnil tradiční charitativní galavečer organizace Baby2baby, která zajišťuje pomoc dětem žijícím v chudobě. Akci přišlo podpořit i velké množství hollywoodských celebrit. Prohlédněte si, co měly na sobě.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Jessica Albová, herečka Kate Hudsonová a Gina Rodriguezová

Článek

Nestárnoucí herečka Jessica Albová dorazila na akci v nápadité róbě od návrhářského dua Ralph & Russo. Šaty byly doslova poseté nespočtem perel, které doplňovala bílá pštrosí pírka, jež zdobila rukávy a spodní lem šatů.

Herečka róbu doplnila „opeřenou” kabelkou a čelenkou ve stejném stylu, která ale působila lehce nadbytečně. Minimalistické stříbrné sandálky byly naopak trefou do černého.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Jessica Albová

Jednou z největších hvězd večera byla nepochybně modelka Chrissy Teigenová, která zvolila asymetricky střiženou róbu od libanonského návrháře Georgese Hobeika v pistáciové barvě.

Živůtek na jedno rameno zdobily drobné kamínky a řasení, které pomalu přecházelo v sukni. Nechyběl hluboký rozparek, který vyvažovala romantická vlečka.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Chrissy Teigenová

Další poutavý model předvedla Kate Hudsonová, která zvolila metalické šaty bez ramínek, které přitahovaly pozornost k hereččině výstřihu.

Svůj outfit herečka doplnila výrazným diamantovým náhrdelníkem a minimalistickým psaníčkem. Rozpuštěné vlasy a tmavý lak na nehtech byly už jen třešničkou na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kate Hudsonová

Herečka Gina Rodriguezová se na akci objevila v blankytně modrých šifonových šatech, které by na spoustě žen mohly působit jako záclona.

V kontrastu s olivovým nádechem její pleti si ale báječně rozuměly a herečku opticky zjemnily.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Gina Rodriguezová

Herečka Camilla Belleová jako jedna z mála vsadila na výraznou barvu. Růžové šaty v lichotivém střihu do písmene A doplňoval výrazný pásek se sponou, který byl zdobený štrasem.

Výrazný model herečka doplnila pouze decentními náušnicemi a elegantními sandálky na podpatku. Jediným výrazným prvkem pak byla červená rtěnka, která s růžovou róbou příjemně kontrastovala.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Camilla Belleová

Modelka Olivia Munnová si oblékla bílé šaty na jedno rameno v antickém stylu. Model disponoval dlouhou průsvitnou vlečkou, která róbě dodávala na jemnosti.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Olivia Munnová

Oblíbená zpěvačka Katy Perry vsadila na kombinovanou róbu, kterou ozvláštňoval stříbrný živůtek posetý flitry, jenž zdůrazňoval zpěvaččiny přednosti.

Snoubenka herce Orlanda Blooma se tentokrát vzdala jakékoliv extravagance, naopak vsadila spíše na minimalismus. Šaty doplnila pouze výraznými náušnicemi, které skvěle doplňovaly vyčesaný účes.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Katy Perry

Reklama

Související témata:

Související články

Kráčejte podzimem ve stylových perkách

Podzim s sebou kromě nádherně zbarveného listí přináší také nižší teploty. Pokud se vám ještě nechce vklouznout do vysokých kozaček, kterých si do sytosti...

Výběr článků

Načítám