Hlavní obsah

Nejatraktivnější celebritou je Victoria Beckhamová

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestatřicetiletá bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls vzbuzuje v lidech lecjaké emoce. Někteří obdivují její životní styl, další ji odsuzují kvůli její vychrtlosti jako nevhodný příklad pro mladé dívky. Ať už je to tak či tak, Victoria je již dlouhou dobu uznávanou módní ikonou. Nyní jí k tomu přibylo i označení nejpřitažlivější celebrity, za kterou ji zvolily uživatelky uznávané kosmetické firmy.

Článek

Victoria bývá zřídka kdy viděna na veřejnosti bez designového oblečení či pro ni typických bot s velmi vysokými podpatky. Pár dní poté, co byla zvolena nejvíc okouzlující celebritou, všem dokázala, že si právem tento titul zaslouží, uvedl deník The Daily Record.

Po desetihodinovém letu z Los Angeles se objevila v Londýně na obědě v černých minišatech a botách na vysokém podpatku a vypadala jako vždy velmi elegantně.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckhamová

Mluvčí firmy Max Factor uvedla: " Victoria Beckhamová je módní ikonou již řadu let. Nikdy neopouští domov aniž by neměla elegantní make-up, šaty které jí padnou přesně na míru a boty na vysokém podpatku. Zdá se ale, že se jí rýsuje vážná konkurence v podobě Dannii Minogue."

Foto: Profimedia.cz

Dannii Minogue

Dannii Minogue, sestra slavné zpěvačky Kylie Minogue, které patří v průzkumu druhá příčka, čeká svého prvního potomka a v současnosti je i členkou poroty soutěže X Factor.

Bronzovou pozici pak obsadila hvězda filmu Tomb Rider Angelina Jolie.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie

Hvězda série Piráti z Karibiku Keira Knightleyová obsadila bramborovou pozici, pátou příčku pak zpěvačka Myleene Klassová.

Americká první dáma Michelle Obamová se umístila na příčce šesté, sedmou, osmou a devátou pozici obsadily herečky Kim Cattrallová známá nejen ze seriálu Sex ve městě, Cameron Diazová z Charlieho andílků a Megan Foxová, která se proslavila ve filmu Transformers. Kompletní desítku pak uzavřela zpěvačka a vítězka soutěže X Factor Leona Lewisová.

Desítka nejpřitažlivějších celebrit podle uživatelek kosmetiky Max Factor
1. Victoria BeckhamováZnámá módní ikona, bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls, manželka neméně slavného fotbalisty Davida Beckhama
2. Dannii MinogueAustralská zpěvačka, televizní moderátorka a módní návrhářka
3. Angelina JolieHerečka, manželka Brada Pitta
4. Keira Knightleyová Herečka - zazářila ve velkofilmu Král Artuš nebo v sérii Pirátů z Karibiku
5. Myleene KlassováDesignérka, modelka a zpěvačka
6. Michelle ObamováAmerická první dáma - studovala na Princetonu a Harvardu
7. Kim CattrallováFilmová a divadelní herečka, narodila se v Anglii, ve třech měsících s rodiči emigrovala do Kanady
8. Cameron DiazováAmerická herečka, v roce 1998 byla zařazena  magazínem People mezi 50 nejkrásnějších lidí světa.
9. Megan FoxováHerečka, proslavila se hlavní rolí ve filmu Transformers
10. Leona LewisováZpěvačka, herečka a skladatelka, v roce 2006 s převahou zvítězila v britské soutěži X-Factor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám