Hlavní obsah

Nechte svůj šatník rozkvést

Novinky, Linda Humlová

K jaru neodmyslitelně patří rozkvetlé louky a záhony plné květin. A stejně jako je flóra součástí přírody, ani v módě tomu není jinak. Inspirujte se rozkvetlou přírodou a oživte svou sezonní garderobu stylovými kousky s romantickými květinami.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Tory Burch

Článek

Květinové motivy jsou nadčasové a sluší každé ženě. Tuto sezonu se představí ve všech podobách – drobných kvítků, velkých květů, kvítí lučního i tropického, na bílém, pastelovém i tmavém podkladu. Pokud váháte, jaký kousek si do své skříně pořídit, jistotou jsou květované šaty.

Ukažte svou ženskost v sofistikovaných atraktivních modelech, které unosíte jak do práce, tak i ve volném čase. Dalším oblíbeným květovaným kouskem jsou halenky a trika.

Vítejte v uměleckém ateliéru aneb Zamilujte se do rozevlátých šatů

Styl

Lehce je zkombinujete s jednoduchými kalhotami či sukní v neutrální barvě. Toužíte po dokonale sladěném outfitu? Ukažte svůj smysl pro detail a sáhněte po spodním dílu v některém z odstínů květovaného vršku, a vyrazte směle do ulic!

Foto: archiv firem

Zleva: overal, Marks & Spencer, 1699 Kč. Šaty, F&F, 749 Kč. Šaty, H&M, 1299 Kč. Sandálky, Zara, 899 Kč. Sandálky na klínku, Zara, 899 Kč. Kabelka, Zara, 1599 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

Foto: archiv firem

Zleva šaty: Orsay, 1399 Kč. Orsay, 799 Kč. F&F, 699 Kč. Oranžové sandálky, Deichmann, 699 Kč. Modré sandálky, CCC, 699 Kč.

Foto: archiv firem

Overal, Marks & Spencer, 2199 Kč. Šaty žluté, Orsay, 1499 Kč. Šaty modrozelené, Lindex, 1299 Kč. Boty žluté, F&F, 499 Kč. Béžové sandálky, CCC, 699 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Móda inspirovaná africkou přírodou

Zaposlouchejte se do zvuků rytmických bubnů a nalaďte se na právě přicházející africkou módní vlnu. Rozmanité odstíny písečných dun a hlubokého pralesa totiž...

Výběr článků

Načítám