Hlavní obsah

Návrhářka Jana Berg: Tvořím módu pro požitkáře, nikoliv pro oběti trendů

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Návrhářka Jana Berg patří mezi naše přední návrhářky, které upřednostňují kvalitu a nositelnost před aktuálními módními trendy. Snad právě proto si ji oblíbila celá řada úspěšných i známých osobností, pro které je kvalitní oblečení šité na míru součástí jejich životního stylu.

Článek

Oblékám řadu velmi úspěšných podnikatelů, politiků i hvězd společenského nebe. Jde o velmi různorodou klientelu. Ovšem všichni jsou módní požitkáři. Jsou to lidé, kteří si potrpí na kvalitní servis, prezentují přirozenou důstojnost a vždy zůstávají nad věcí," říká o své práci návrhářka. 

Podle ní by oblečení šité na míru mělo být součástí životního stylu, tak jako je samozřejmostí mít luxusní vůz, prožívat skvělé exotické dovolené či navštěvovat vybrané restaurace. 

Pro Janu Berg je příznačná nositelnost ...

FOTO: Novinky

Módní show roku

Každým rokem Jana Berg pořádá velkolepou módní show, na které nejen prezentuje své aktuální modely, ale také smysl pro detail, kdy v pozadí zní nejen velmi kvalitní hudba, ale přehlídku i doprovází i velkolepá projekce.

V tuto chvíli právě vrcholí přípravy na letošní přehlídku s názvem Touch/Dotek. Show se uskuteční ve středu 7. října 2009 od 20 hod v pražském klubu SaSaZu.

"Dotek" je pokus, jak představit poslední kolekci v multimediálním obraze, obsahujícím přibližně 60 modelů rozdělených do pěti tématických řad: oheň, voda, země, vzduch a „pátý element“. 

 Lehké materiály a barevná hravost ...

FOTO: Novinky

„Je neotřelou kombinací klasické módní přehlídky s projekcemi promítanými na jednotlivých monofilových plátnech podél mola a vybraným hudebním doprovodem se speciálními zvukovými a světelnými vjemy pod taktovkou DJ RIDA. Zanedbatelná není ani choreografie Hanky Turečkové a taneční výstupy sólisty Baletu Národního divadla v Praze Richarda Kročila.

Na mole se představí celkem 30 nejatraktivnějších dívek z řad Miss a modelek České a Slovenské republiky v čele s Kateřinou Konvalinka Průšovou a Miss Slovenska 2008 Editou Kresákovou," říká o své show Jana Berg.

Třešinkou na dortu pak bude vystoupení Gabriely Demeterové s Vivaldiho „Bouří“ ze „Čtyř ročních období“, v pro Gabrielu nezvyklém, moderním pojetí.

Předností modelů od Jany Berg je zvýraznění ženskosti a smyslnosti.

FOTO: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám