Hlavní obsah

Na singapurské přehlídce spodního prádla zářila tanga s diamanty

Tanga zdobená diamanty za 122 000 dolarů (téměř dva milióny korun) byla zlatým hřebem čtvrteční módní přehlídky dámského spodního prádla, která se konala v Singapuru.

Foto: Reuters

Modelka Danielle Luminitaová předvádí diamantová tanga.

Článek

Černé krajkové kalhotky byly posety 518 diamanty o celkové váze 30 karátů. Skrovný kousek krajkoviny, ponechávající prostor pro fantazii, byl navíc ozdoben 27 střapečky z bílého zlata.

Modelku Danielle Luminitaovou, která v rámci Singapurského týdne módy skvost předváděla, přinesli na ramenou dva polonazí svalnatí manekýni, odění pouze do lesklých bederních roušek.

Na přehlídce byly k vidění i modelky s hady. Foto: Reuters "Ta tanga jsou velice pohodlná, nejsou těžká, neškrábou," prozradila Danielle v zákulisí agentuře Reuters.

"Je to unikátní kousek, určitě jej neprodáme," řekla mluvčí společnosti Triumph International, z jejíž dílny drahocenná tanga vzešla.

Reklama

Související články

OBRAZEM: Móda chystá černo-bílé léto

O tom, co bude trendy letošní léto, mají obchodníci jasno už skoro rok dopředu. Alespoň ti, kteří se jeli podívat do německého Düsseldorfu na největší světový...

OBRAZEM: Sukně si zaslouží větší pozornost

Před časem už to málem vypadalo tak, že v souboji kalhot se sukní zvítězí nohavice. Naštěstí se ale do šatníků vrací ženskost a s ní také sukně, umožňující...

Výběr článků

Načítám