Hlavní obsah

Na přehlídce značky Dolce&Gabbana převzaly práci modelek drony

Novinky, lin

V rámci Týdne módy v italském Miláně se každý rok snaží místní návrháři se navzájem překonávat a vymyslet co nejzajímavější show pro významné osoby módního průmyslu. To, co předvedlo návrhářské duo Domenico Dolce a Stefano Gabbana, předčilo očekávání všech. Rozhodli se, vedle klasiky, předvádět kabelky i za pomoci létajících dronů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na přehlídce Dolce&Gabbana v Miláně létaly dronyVideo: Reuters

 
Článek

Značka Dolce patří k nejvýznamnějším hráčům na módním poli. Její kampaně inspirované Sicílií patří k těm nejpovedenějším, které spatřily světlo světa. Letošní přehlídka, která proběhla 25. února v rámci Milánského týdne módy, byla opět plná novinek a návrháři tak jen potvrdili, že se snaží držet krok s moderní dobou.

Show odstartovaly desítky létajících a světélkujících dronů, které na sobě měly zavěšené nejnovější modely kabelek, kterým se tak dostalo mnohonásobně větší pozornosti, než kdyby je držely v ruce modelky. Dále pak již následovala klasická přehlídka, ovšem s nepříliš klasickými modely.

Pokud jde o šaty, návrháři si opět hráli s myšlenkou hříšníků, svatých, věřících i nevěřících. K vidění tak byly krajkované šaty, topy s kněžskými kolárky, šaty a sukně z brokátu, extravagantní výšivky a rovněž velké množství kamenů a flitrů, které vesele zdobily všechny možné kousky oblečení.

Co se týče doplňků, i těm dominovala náboženská tematika, barva zlata a přehnaná zdobnost.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám